سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

شمخانی: ایران تسلیم پذیر و انزوا پذیر نیست

شمخانی: ایران تسلیم پذیر و انزوا پذیر نیست دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران تسلیم پذیر و انزوا پذیر نیست ایران در حوزه منطقه‌ای فعال و تأثیر گذار است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 18
کد خبر: ۳۱۲۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر دریابان علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در نشست خبری که برای تشریح روند دومین کنفرانس امنیتی منطقه‌ای در هتل آزادی برگزار شد، اظهار داشت: همه طرف‌هایی که در این نشست شرکت داشتند بر مسائل بسیار مهمی تاکید داشتند، در نشست امروز درباره همکاری‌های امنیت جمعی و فرصت‌ها که در منطقه وجود دارد مطالبی مطرح شد.

 

وی دغدغه‌های مشترک شرکت کنندگان در دومین کنفرانس امنیتی منطقه‌ای را یکی دیگر از محورهای مذاکرات اعلام کرد و ادامه داد: در کتب امنیتی نیروهای فرامنطقه‌ای و سبد امنیتی ایالات متحده آمریکا چین ایران و روسیه سه تهدید عمده در حوزه امنیتی آمریکاست؛ این موضوع به طرفین دیکته می‌کند که آمریکا بدخواه ملت‌هاست. از این پس باید به سمت همکاری پیش برویم.

 

شمخانی با اشاره به توطئه‌های آمریکا در منطقه گفت: آمریکا مسیر شکست خورده پرورش و حمایت داعش را انتخاب و امروز انتقال داعش شکست خورده از سرزمین شامات و عراق به افغانستان را انتخاب کرده که شرکت کنندگان در دومین کنفرانس امنیتی منطقه‌ای آن را به عنوان یک تهدید مشترک در نظر گرفته و ضرورت مقابله با آن را به عنوان یک دستور کار پذیرفته اند.

 

وی افزود: آنهایی که به عنوان اسلام و دولت اسلامی ترور و خشونت را در منطقه گسترش می‌دهند هیچ نسبتی با اسلام رحمانی ندارند و این مهم نکته فرهنگی مشترک دوستان شرکت کننده در اجلاس امروز بود.

 

دبیر شورای عالی امنیت ملی سه محور مشترک در میان شرکت کنندگان را استفاده از فرصت‌های مشترک، دغدغه‌های مکتوب و دغدغه‌های عملیاتی و فصل مشترک همکاری‌های طرفین شرکت کننده در کنفرانس امنیتی منطقه‌ای دانست و افزود: این تجمع و اجلاس برخلاف پروپاگاندای تو خالی آمریکا برای منزوی سازی ایران شکل گرفته و این اجتماع نشان می‌دهد ایران تسلیم پذیر و انزوا پذیر نیست ایران در حوزه منطقه‌ای فعال و تأثیر گذار است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار