ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

افشاگری علیه فرار مالیاتی کلیسا

افشاگری علیه فرار مالیاتی کلیسا بر اساس افشاگری و شکایتی که علیه کلیسای عیسی مسیح در نیویورک در یک دادگاه فدرال در آمریکا مطرح شده ، این کلیسا از محل کمک‌های مردمی طی 20 سال گذشته برای ظهور مسیح 100 میلیارد دلار پول ذخیره کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 18
کد خبر: ۳۱۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس شکایت مطرح شده از سوی یک افشاگر در آمریکا، کلیسای روز قیامت عیسی مسیح در نیویورک برای زمان ظهور مسیح 100 میلیارد دلار پول ذخیره کرده است.

 

این افشاگری نشان می‌دهد که کلیسای مذکور این حجم منابع مالی را از محل کمک‌های مردمی و سرمایه‌گذاری‌های صورت گرفته جمع آوری کرده است.

 

شکایت علیه این کلیسا در روز 21 نوامبر به سازمان مالیاتی آمریکا موسوم به "اداره خدمات درآمد داخلی" ارائه شده و اخیرا جزئیات آن به دست روزانامه واشنگتن تایمز رسیده است.

 

علی رغم آنگه بر اساس قوانین آمریکا داشتن این حجم پول توسط کلیساها منع نشده است و آنها می توانند بدون پرداخت مالیات فعالیت کنند اما دیوید نیلسن، افشاگر 41 ساله که پیشتر مسئولیت سبد سرمایه‌گذاری کلیسای مذکور را بر عهده داشته است می گوید این کلیسا مستحق معاف بودن از پرداخت مالیالت نیست.

 

بر اساس اطلاعات ارائه شده در این شکایت‌نامه، کلیسای روز قیامت نیویورک سالانه 7 میلیارد دلار کمک مالی دریافت می‌کند که 6 میلیارد دلار از این پول صرف هزینه‌های جاری این کلیسا می شود و یک میلیارد دلار دیگر برای سرمایه‌گذاری اختصاص می‌یابد.

 

نیلسن می گوید این کلیسا توانسته سرمایه خود را از 12 میلیارد دلار در سال 1997 به حدود 100 میلیارد دلار در سال جاری برساند.

 

وی همچنین تأکید می‌کند که کلیسا از هیچ بخشی از این پول برای کمک به امور خیریه، مذهبی و آموزشی طی 22 سال گذشته استفاده نکرده است.

 

کارشناسان می گویند در صورتی که یک کلیسا دارای منابع مالی برای امور خیریه باشد اما سال به سال به آن افزوده شده و در امور خیریه استفاده نشود مستحق معافیت مالیاتی نخواهد بود.

 

نیلسون می‌گیود کلیسا این پول را برای ظهور دوباره مسیح نگهداشته است.

 

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار