بازداشت دو شهرک‌نشین اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران + عکس پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب

افشاگری علیه فرار مالیاتی کلیسا

بر اساس افشاگری و شکایتی که علیه کلیسای عیسی مسیح در نیویورک در یک دادگاه فدرال در آمریکا مطرح شده ، این کلیسا از محل کمک‌های مردمی طی 20 سال گذشته برای ظهور مسیح 100 میلیارد دلار پول ذخیره کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 18
کد خبر: ۳۱۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس شکایت مطرح شده از سوی یک افشاگر در آمریکا، کلیسای روز قیامت عیسی مسیح در نیویورک برای زمان ظهور مسیح 100 میلیارد دلار پول ذخیره کرده است.

 

این افشاگری نشان می‌دهد که کلیسای مذکور این حجم منابع مالی را از محل کمک‌های مردمی و سرمایه‌گذاری‌های صورت گرفته جمع آوری کرده است.

 

شکایت علیه این کلیسا در روز 21 نوامبر به سازمان مالیاتی آمریکا موسوم به "اداره خدمات درآمد داخلی" ارائه شده و اخیرا جزئیات آن به دست روزانامه واشنگتن تایمز رسیده است.

 

علی رغم آنگه بر اساس قوانین آمریکا داشتن این حجم پول توسط کلیساها منع نشده است و آنها می توانند بدون پرداخت مالیات فعالیت کنند اما دیوید نیلسن، افشاگر 41 ساله که پیشتر مسئولیت سبد سرمایه‌گذاری کلیسای مذکور را بر عهده داشته است می گوید این کلیسا مستحق معاف بودن از پرداخت مالیالت نیست.

 

بر اساس اطلاعات ارائه شده در این شکایت‌نامه، کلیسای روز قیامت نیویورک سالانه 7 میلیارد دلار کمک مالی دریافت می‌کند که 6 میلیارد دلار از این پول صرف هزینه‌های جاری این کلیسا می شود و یک میلیارد دلار دیگر برای سرمایه‌گذاری اختصاص می‌یابد.

 

نیلسن می گوید این کلیسا توانسته سرمایه خود را از 12 میلیارد دلار در سال 1997 به حدود 100 میلیارد دلار در سال جاری برساند.

 

وی همچنین تأکید می‌کند که کلیسا از هیچ بخشی از این پول برای کمک به امور خیریه، مذهبی و آموزشی طی 22 سال گذشته استفاده نکرده است.

 

کارشناسان می گویند در صورتی که یک کلیسا دارای منابع مالی برای امور خیریه باشد اما سال به سال به آن افزوده شده و در امور خیریه استفاده نشود مستحق معافیت مالیاتی نخواهد بود.

 

نیلسون می‌گیود کلیسا این پول را برای ظهور دوباره مسیح نگهداشته است.

 

منبع:فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار