قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

آغاز رایزنی‌ها برای انتخاب نخست‌وزیر لبنان با دیدار «عون» و «الحریری»

آغاز رایزنی‌ها برای انتخاب نخست‌وزیر لبنان با دیدار «عون» و «الحریری» رایزنی‌های الزام‌آور در لبنان برای انتخاب نخست‌وزیر با دیدار رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور آغاز شد و بر اساس گزارش‎ها، جریان «المستقبل» هیچ شخصی را برای نخست‌وزیری معرفی نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۲۸ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 19
کد خبر: ۳۱۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  وبگاه «النشره» امروز (پنجشنبه) اعلام کرد، با دیدار «میشل عون» رئیس‌جمهور و «سعد الحریری» نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور لبنان در کاخ «بعبدا» رایزنی‌های الزام‌آور برای انتخاب نخست‌وزیر آغاز شد.

 

بر اساس گزارش النشره، سعد الحریری کاخ بعبدا را بدون گفتن هیچ حرفی ترک کرد و در پاسخ به این سوال که چه کسی را مأمور تشکیل کابینه می‌کند، برای همه آرزوی موفقیت کرد.

 

شبکه «الجدید» اعلام کرد، جریان «المستقبل» به ریاست الحریری تصمیم گرفته به هیچ شخصی برای نخست‌وزیری رأی ندهد.

 

بر اساس گزارش «العهد»، پس از سعد الحریری، «نجیب میقاتی» نخست‌وزیر پیشین و «ایلی الفرزلی» معاون نبیه بری وارد کاخ بعبدا شدند.

 

نجیب میقاتی پس از دیدار با عون اعلام کرد وی و ائتلاف «الوسط المستقل» هیچ شخصی را به عنوان نامزد برای نخست‌وزیری دولت آینده معرفی نکرده‌اند.

 

نفر بعدی که میشل عون در چارچوب رایزنی‌های لازم با وی دیدار کرد «تمام سلام» نخست‌وزیر پیشین بود. وی نیز مانند میقاتی اعلام کرد، کسی را برای نخست‌وزیری کاندید نکرده است.

 

ائتلاف المستقبل ضمن اعلام اینکه شخصی را برای نخشت‌وزیری معرفی نمی‌کند، تصریح کرد، دنبال تشکیل دولت تکنوکرات بوده اما به نظر می‌رسد این طرح از شانس کافی برخوردار نیست.

 

ایلی الفرزلی معاون نبیه بری اعلام کرد، نامزد مورد نظر او برای نخست‌وزیری، «حسان دیاب» است.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی لبنان «ان ان ای»، در پایان رایزنی‌ها، میشل عون با نبیه بری رئیس پارلمان درباره نتایج مشورت می‌کند، در مرحله بعد کسی که حائز بیشترین تعداد آراست فراخوانده و مأمور به تشکیل دولت می‌شود؛ در صورتی که شخص مورد نظر این وظیفه را بپذیرد ریاست‌جمهوری لبنان بیانیه رسمی برای تشکیل دولت صادر می‌کند.

 

دیروز با کناره‌گیری «سعد الحریری»، هشت مارس و «التیار الوطنی الحر» یکی از وزرای سابق لبنان به نام «حسان دیاب» را به عنوان نامزد مورد نظر خود برای پست نخست‌وزیری در نظر گرفتند و رسانه‌های لبنانی اعلام کردند که اگر اتفاق غیرمنتظره‌ای رخ ندهد دیاب حدود ۷۰ رأی در پارلمان به دست خواهد آورد.

 

اما بر اساس گزارش‌ها، آمریکا دنبال تعیین «نواف سلام» به عنوان نخست‌وزیر لبنان است و گفته می‌شود سفر امروز «دیوید هیل» معاون وزیر خارجه آمریکا به لبنان نیز در همین چارچوب انجام می‌شود.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار