جزییات دومین آزمون استخدامی معلولین خبر مهم پلیس برای اسکوترسواران / این وسیله نقلیه در خیابان چه حکمی دارد؟ رانندگی با موبایل چند نمره منفی دارد؟ / ضبط و ابطال گواهینامه به خاطر یک تخلف انتخاب رشته از فردا/ سامانه مجازی فعال شد/ این داوطلبان حق شرکت در کنکور ۱۴۰۶ را ندارند آغاز زودهنگام سامانه‌های بارشی از مهرماه / هشدار به عشایر و کشاورزان هشدار هواشناسی تهران در ۱۲ مهر؛ باد شدید و احتمال تگرگ در راه است هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۰ استان/ بارش شدید و احتمال سیلاب در تهران و چند استان ماجرای کشف کلت جنگی در دکه روزنامه‌فروشی چه بود؟ افت ۲ متری تراز آب خزر / چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ دستگیری دختر ۱۶ ساله در باند گوشی‌قاپ‌ها / مالخر هم نوجوان بود! + عکس هشدار درباره دارو‌های لاغری پیش از جراحی/ چرا آمپول‌های کاهش وزن خطر بیهوشی را بالا می‌برند؟ نحوه استفاده از سهمیه جنگ کنکور ۱۴۰۵ جزئیات جدید آزمون دانشجومعلم ۱۴۰۵؛ زمان مصاحبه و راهنمای انتخاب رشته صدور دو هشدار هواشناسی برای ۳۰ استان؛ تشدید بارش‌ها و رگبار در راه است آخرین وضعیت جاده‌های مازندران/ چالوس یکطرفه شد نتایج کنکور ۱۴۰۵ اعلام شد / آغاز انتخاب رشته از ۱۳ مهر ۱۴۰۵

هشدار هواشناسی برای روزهای گرم پیش‌رو در این استان

هواشناسی  کارشناس هواشناسی از تداوم روند افزایشی دما تا روز سه‌شنبه خبر داد و گفت: از اواخر چهارشنبه باران می بارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۲۱ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 12
کد خبر: ۳۱۳۰۳۷

به گزارش راهبردمعاصر، غلامپور کارشناس هواشناسی استان، امروز از تداوم روند افزایشی دما و پایداری جو مازندران در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه خبر داد و اعلام کرد: از اواخر روز چهارشنبه تا پایان هفته، افزایش ابر و رگبارهای پراکنده در برخی مناطق استان پیش‌بینی می‌شود.

وی با تشریح وضعیت جوی امروز (یکشنبه) تصریح کرد: آسمان استان امروز گاهی با افزایش ابر همراه است و در ساعات بعدازظهر و شب، به‌ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات، رگبارهای پراکنده رخ خواهد داد که می‌تواند موقتاً از شدت گرما بکاهد.

کارشناس هواشناسی مازندران خاطرنشان کرد: در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، روند افزایشی دما ادامه دارد و جو استان پایدار خواهد بود.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود دمای هوا در این دو روز به حداکثر خود در هفته جاری برسد تصریح کرد: مردم نسبت به مدیریت مصرف انرژی و پرهیز از تردد غیرضروری در ساعات اوج گرما توصیه می‌شوند.

غلامپور در ادامه به تغییرات جوی از اواسط هفته اشاره کرد و گفت: روز چهارشنبه آسمان استان صاف تا نیمه‌ابری پیش‌بینی می‌شود، اما از اواخر روز، افزایش ابر و رگبارهای پراکنده باران در برخی مناطق دور از انتظار نیست. این رگبارها احتمالاً در مناطق کوهستانی و دامنه‌ها شدت بیشتری خواهند داشت.

وی افزود: در روزهای پنجشنبه و جمعه نیز گاهی افزایش ابر همراه با رگبارهای پراکنده در سطح استان پیش‌بینی می‌شود که می‌تواند زمینه‌ساز کاهش نسبی دما و تلطیف هوای استان باشد.

کارشناس هواشناسی مازندران درباره وضعیت دریای خزر گفت: دریای مازندران امروز دارای موج کوتاه است و شرایط برای انجام فعالیت‌های دریایی از جمله صید و گردشگری دریایی مناسب خواهد بود. با این حال، توصیه می‌شود شناگران و قایقرانان نکات ایمنی را رعایت کنند و از وضعیت جوی در ساعات بعدازظهر غافل نشوند.

غلامپور در پایان تأکید کرد: با توجه به تداوم گرمای هوا تا سه‌شنبه، شهروندان به‌ویژه سالمندان، کودکان و بیماران قلبی و تنفسی از قرار گرفتن طولانی‌مدت در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنند و هیدراتاسیون بدن را جدی بگیرند. همچنین کشاورزان محترم با توجه به پیش‌بینی رگبارهای پراکنده از اواخر هفته، تمهیدات لازم برای برداشت محصولات و مدیریت مزارع را مدنظر قرار دهند./تسنیم

کلمات کلیدی: هواشناسی
ارسال نظر
captcha