بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

پادشاه عربستان، ماهاتیر محمد را تهدید کرد

یک حساب کاربری عربی از فشار پادشاه عربستان بر نخست وزیر مالزی برای عدم برگزاری نشست کوالالامپور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۲۹ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 20
کد خبر: ۳۱۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حساب کاربری العهد الجدید در توئیتر فاش کرد که ملک سلمان پادشاه عربستان در خصوص عدم برگزاری نشست کوالالامپور به ماهاتیر محمد نخست وزیر مالزی فشار آورده است.

 

این حساب کاربری به خشم سران سعودی نسبت به برگزاری نشست کشورهای اسلامی در کوالالامپور اشاره کرد.

 

حساب کاربری «العهد الجدید» لبنان افزود: چرا و چگونه سلمان بن عبدالعزیز پادشاه سعودی به ماهاتیر محمد نخست وزیر مالزی فشار آورد تا برگزاری نشست کشورهای اسلامی را در کوالالامپور لغو کند و در تماس تلفنی بین پادشاه سعودی با نخست وزیر مالزی چه چیزهایی گذشت؟ نشست کشورهای اسلامی در مالزی با وجود نوپا بودن آن بن سلمان ولیعهد سعودی را به شدت آزرده خاطر کرد و او به شیوه‌های مختلف کوشید آن را به شکست بکشاند و مصرّانه از پدرش یعنی پادشاه سعودی خواست با ماهاتیر محمد نخست وزیر مالزی تلفنی گفتگو کند و او را تحت فشار قرار دهد و اگر زیر بار نرفت او را تهدید کند. تماس تلفنی بین پادشاه سعودی و نخست وزیر مالزی برقرار شد، اما ماهاتیر محمد زیر بار فشارهای سعودی نرفت و پادشاه عربستان در جواب او گفت: اگر این نشست را لغو نکنی تو را در فهرست تروریست قرار می‌دهیم.

 

در ابتدای تماس تلفنی بین پادشاه سعودی و ماهاتیر محمد قبل از اینکه بحث‌ها آن‌ها شدت بگیرد، ماهاتیر محمد به پادشاه سعودی اطمینان داد که این نشست از نقش آفرینی عربستان پا را فراتر نخواهد گذاشت، اما پادشاه سعودی با برگزاری هرگونه نشست سران خارج از چتر سازمان همکاری اسلامی مخالفت کرد. نخست وزیر مالزی هم با درخواست پادشاه سعودی مخالفت کرد و بر این موضوع اصرار و پافشاری کرد که این نشست زیر چتر مالزی باشد.

 

منبع:مهر

ارسال نظر