زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

ابتلای ۱۵۰ نفر از اعضای خاندان سلطنتی آل سعود به کرونا

منابع خبری از ابتلای ده‌ها نفر از اعضای خاندان سلطنتی آل سعود به ویروس کرونا و انتقال پادشاه این کشور از کاخ اصلی خود به یک کاخ دورافتاده در شهر «جده » خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 09
کد خبر: ۳۹۹۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ برخی رسانه ها بامداد پنجشنبه به وقت تهران از ابتلای اعضای دربار آل سعود به ویروس کشنده کرونا خبر دادند.

 

روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» در گزارشی به نقل از منابع آگاه نوشته نزدیک به ۱۵۰ نفر از اعضای خاندان سلطنتی آل سعود به ویروس کرونای جدید مبتلا شده‌اند. برخی از این نفرات جزو اعضای بلندپایه خانواده سلطنتی نیستند. 

 

به ادعای این رسانه، «شاهزاده فیصل بن بندر بن عبدالعزیز» استاندار شهر «ریاض» نیز به دلیل ابتلا به کرونا در بخش مراقبتهای ویژه بستری است.

 

همچنین گفته می شود که «ملک سلمان» پادشاه ۸۴ ساله عربستان نیز از بیم ابتلا به کرونا خود با خارج شدن از کاخ اصلی خود، به یک کاخ دور افتاده نزدیک شهر «جده» کنار دریای سرخ قرنطینه رفته است.

 

این منبع خبری به نقل از نیویورک تایمز نوشت که سفارت عربستان در واشنگتن تاکنون از ارائه هرگونه اظهار نظر در این زمینه خودداری کرده است.

 

این در حالی است که «توفیق الربیعه» وزیر بهداشت عربستان سعودی نیز چهارشنبه مدعی شد که ریاض با «شفافیت کامل» با بحران کرونا برخورد می‌کند. وی گفت که بر اساس این پژوهش‌ها انتظار می‌رود شمار مبتلایان طی هفته‌های آتی حداقل به ۱۰ هزار نفر و حداکثر به ۲۰۰ هزار نفر برسد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر