حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

هنوز توافقی درباره نخست وزیر جدید عراق حاصل نشده است

نماینده ائتلاف فتح عراق در پارلمان عراق از عدم توافق میان گروههای سیاسی عراقی تا به این لحظه درباره نخست وزیر جدید خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۲۹ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 20
کد خبر: ۳۱۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ فاضل الفتلاوی نماینده ائتلاف فتح عراق در پارلمان عراق از عدم توافق میان گروههای سیاسی عراقی تا به این لحظه درباره نخست وزیر جدید خبر داد.

 

وی افزود: رایزنی‌ها میان گروههای سیاسی همچنان برای معرفی فردی که مقبولیت جمعی داشته باشد، ادامه دارد. اسامی مختلفی مطرح شده است اما تا به الان توافقی روی شخص خاصی رخ نداده است.

 

الفتلاوی در ادامه با اشاره به دیدگاه مرجعیت دینی عراق تاکید کرد: آنچه مرجعیت دینی در خطبه‌های امروز اعلام کرد به مثابه هشدار درباره ادامه وضع کنونی بود.

 

گفتنی است که تاکنون اسامی مختلفی برای نخست وزیری عراق پس از استعفای عادل عبدالمهدی مطرح شده است.

 

ابتدا نام محمد شیاع السودانی به عنوان اولین نامزد مطرح شد و این پس از استعفایش از حزب الدعوه و ائتلاف دولت قانون بود و پس از آن اسامی در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها مطرح شد.

 

از جمله اسامی دیگر؛ مصطفی الکاظمی رئیس اطلاعات عراق و رائد جوحی بازرس کل اداره دارایی و اسعد العیدانی استاندار بصره و توفیق حمود الیاسری سیاستمدار و علی عبدالامیر علاوی وزیر بازرگانی اسبق است.

 

همچنین عزت الشابندر نامزد سیاسی مستقل و محمد توفیق علاوی وزیر ارتباطات اسبق، ابراهیم بحرالعلوم وزیر نفت اسبق و قصی السهیل وزیر آموزش عالی و عبدالحسین عبطان وزیر جوانان سابق و فائق شیخ علی نماینده لیبرال و مازن الاشیقر کارشناس اقتصادی هم مطرح شده اند.

 

گرچه تاکنون شانس قصی السهیل که عضو سابق جریان صدر بوده و سپس به ائتلاف دولت قانون ملحق شده است، بیشتر است؛ اما در عراق در وقت اضافه از صندوق اسرار آن فرد غیرقابل انتظار بیرون می‌آید و زیاد نمی‌توان به گمانه زنی‌ها اعتنا کرد.

 

منبع:مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار