پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم

شهادت امام جمعه اهل سنت میرجاوه در حمله مسلحانه؛ عاملان تحت تعقیب قرار گرفتند

شهادت سحرگاه امروز محمد انور ریگی امام جمعه مسجد علی بن ابی طالب (ع) شهر میرجاوه توسط افراد ناشناس مورد سوء قصد قرار گرفت و جان باخت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۵ - ۲۹ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 20
کد خبر: ۳۱۳۷۷۲

به گزارش راهبردمعاصر، سحرگاه امروز محمد انور ریگی امام جمعه مسجد علی بن ابی طالب (ع) شهر میرجاوه توسط افراد ناشناس مورد سوء قصد قرار گرفت و جان باخت.
توضیحات فرماندار

فرماندار میرجاوه از شهادت مولوی محمد انور ریگی، امام جمعه اهل سنت مسجد علی بن ابی‌طالب(ع) این شهرستان، در پی حمله تروریستی افراد مسلح ناشناس خبر داد و با محکوم کردن این اقدام، بر شناسایی و برخورد قاطع با عاملان این حادثه کور تروریستی و نیز حفظ وحدت، همدلی و هوشیاری مردم تأکید کرد.

مختار محسن مبارکی روز دوشنبه در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: مولوی محمد انور ریگی، امام جمعه اهل سنت مسجد علی بن ابی‌طالب(ع) شهر میرجاوه، بامداد امروز در حمله افراد مسلح ناشناس مورد هدف قرار گرفت و بر اثر شدت جراحات وارده به شهادت رسید.
وی با محکوم کردن این اقدام تروریستی، آن را تلاشی نافرجام برای خدشه‌دار کردن امنیت، آرامش و وحدت مردم سیستان و بلوچستان دانست و افزود: دستگاه‌های امنیتی، انتظامی و قضایی با جدیت در حال بررسی ابعاد این حادثه هستند و شناسایی، دستگیری و مجازات عاملان این جنایت کور تروریستی با قاطعیت در دستور کار قرار دارد.

فرماندار میرجاوه از مردم خواست ضمن حفظ آرامش، هوشیاری و انسجام، اخبار مربوط به این حادثه را تنها از منابع رسمی دنبال کرده و اجازه ندهند دشمنان از چنین اقدامات جنایتکارانه‌ای برای ایجاد اختلاف و تفرقه میان مردم سوءاستفاده کنند.

وی با تأکید بر اینکه وحدت و همدلی مردم شیعه و سنی سرمایه ارزشمند است، گفت: مردم آگاه و مرزدار سیستان و بلوچستان همواره با هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان ایستاده‌اند و این اقدامات تروریستی خللی در همبستگی و امنیت منطقه ایجاد نخواهد کرد./ایرنا

کلمات کلیدی: شهادت
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار