نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات

اجرای حلقه دوم طرح ترافیک از در منازل/ تردد با پرداخت عوارض هم مجاز نیست

اجرای حلقه دوم طرح ترافیک از در منازل/ تردد با پرداخت عوارض هم مجاز نیست رئیس پلیس راهور پایتخت جزئیات محدودیت تردد در معابر تهران را اعلام کرد و گفت: شنبه و یکشنبه طرح کاهش آلودگی هوا یا همان حلقه دوم طرح ترافیک از درِ منازل اجرا خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۳ - ۲۹ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 20
کد خبر: ۳۱۳۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محمدرضا مهماندار رئیس پلیس راهور پایتخت در خصوص جزئیات محدودیت تردد خودروها در روزهای شنبه و یکشنبه به دلیل آلودگی هوا اظهار داشت: از ساعت 6:30 صبح تا 6 بعدازظهر تردد انواع وسایل نقلیه غیر از وسایل نقلیه عمومی صرفا برای کسانی مجاز خواهد بود که از ظرفیت 20 روزه خود در فصل استفاده نکرده باشند و هنوز تعدادی روزهای رایگان را داشته باشند.

 

رئیس پلیس راهور پایتخت تصریح کرد: طرح کاهش آلودگی هوا یا همان حلقه دوم طرح ترافیک فردا و پس فردا به در منازل گسترش پیدا کرده و فقط کسانی می‌توانند در سطح شهر تردد کنند که از 20 روز رایگانشان برای این فصل باقی مانده باشد.

 

وی گفت: کسانی که 20 روز سهمیه رایگان‌شان را استفاده کرده باشند و قصد تردد در شهر با پرداخت عوارض را هم داشته باشند اجازه تردد ندارند، چرا که فقط افرادی مجاز به تردد در شهر هستند که 20 روز تردد رایگانشان را استفاده نکرده باشند. 

 

سردار مهماندار در خصوص ممنوعیت تردد کامیون‌ها اعلام کرد: از امروز تا روز یکشنبه به صورت 24 ساعته تردد کامیون ممنوع است؛ یعنی از همین لحظه تردد کامیون‌ها ممنوع خواهد بود و برای یکشنبه شب نیز مجدداً تصمیم‌گیری و اعلام خواهد شد.

 

منبع:فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار