واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز واکنش عراقچی به حمله پهپادی به دفتر نخست‌وزیر اقلیم کردستان: باید در برابر ترفند‌های پرچم دروغین هشیار باشیم سخنگوی نیروهای مسلح یمن: کشتی جنگی دشمن سعودی را به آتش کشیدیم

محکومیت صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران

وزارت خارجه وزارت خارجه تصمیم انگلیس به صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های این کشور در جنگ علیه ایران را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۵ - 2026 July 23
کد خبر: ۳۱۴۱۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، تصمیم هیات حاکمه جدید انگلیس برای در اختیارگذاشتن پایگاه‌های نظامی و امکانات این کشور جهت تدارک و تسهیل حملات نظامی غیرقانونی آمریکا علیه ملت ایران را شدیدا محکوم می‌کند. این تصمیم، آشکارا خلاف اصول و قواعد بنیادین منشور سازمان ملل و حقوق بین‌الملل است و طبق بند (و) ماده (3) قطعنامه 3314 مجمع عمومی سازمان ملل متحد درباره تعریف تجاوز، مصداق عمل تجاوزکارانه علیه ایران محسوب خواهد شد.

سیاستگزاران انگلیسی در حالی چنین تصمیمی گرفته‌اند که به خوبی می‌دانند حملات نظامی آمریکا علیه ایران که با مشارکت رژیم اشغالگر و نسل‌کش اسرائیل شروع شد و تاکنون ادامه یافته است، تجاوزی آشکار و نقض فاحش اصول بنیادین منشور سازمان ملل و قواعد آمره حقوق بین‌الملل است و هرگونه مشارکت و همکاری در تدارک و اجرای این حملات غیرقانونی به مثابه همدستی در ارتکاب جنایت تجاوز و جنایات جنگی خواهد بود.

دولت انگلیس، هم در ظرفیت ملی و هم به‌عنوان عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل، به جای عمل به تکالیف قانونی و اخلاقی خود در محکوم‌کردن تجاوز نظامی و جنایات جنگی ارتکابی آمریکا و اسرائیل علیه ایران، در صدد همراهی با طرف‌های متجاوز و تقلیل جایگاه این کشور به همدست آمریکا و اسرائیل در یک جنگ وحشیانه علیه ملت ایران برآمده است. بدون تردید، این تصمیم بیش از پیش ادعاهای انگلیس مبنی بر حمایت از حاکمیت قانون، حقوق بشر، و صلح و امنیت بین‌المللی را بی‌اعتبار می‌کند.

اقدام هیات حاکمه انگلیس در همراهی با جنگ غیرقانونی آمریکایی-اسرائیلی علیه ایران، نه تنها ناقض تکالیف حقوقی بین‌المللی دولت انگلیس در احترام به حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی جمهوری اسلامی ایران است بلکه یادآور مظالم و مداخلات تاریخی انگلستان علیه ملت ایران است که نقطه اوج آن کودتای 28 مرداد 1332 بود و متعاقبا به شکل حمایت همه‌جانبه از رژیم صدام در طی جنگ تحمیلی 8 ساله، تحریم‌های غیرقانونی به بهانه موضوع هسته‌ای و نیز دنباله‌روی از آمریکا در موضوع موسوم به اسنپ‌بک و اخیرا هم برچسب‌زنی سخیف به سپاه پاسداران پرافتخار انقلاب اسلامی ادامه یافت.

جمهوری اسلامی ایران مصمم به دفاع از حاکمیت ملی، تمامیت سرزمینی و منافع و امنیت ملی ایران در برابر تجاوز بیگانه است و هر طرفی که به هر نحوی در ارتکاب تجاوز نظامی علیه ایران مشارکت کند، مسئول پیامدها و تبعات تصمیم خود خواهد بود./تسنیم

کلمات کلیدی: ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار