جاده کندوان پس از ۳ روز بازگشایی شد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس و دانشگاه‌های اصفهان فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد  مدارس تهران فردا چهارشنبه ۳ دی تعطیل شد / جزئیات طرح زوج و فرد فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری چهارشنبه با تأخیر آغاز می‌شود «سارا تبریزی» دانشمند ایرانی برگزیده سال ۲۰۲۵ از سوی نیچر اعلام شد ۲ متجاوز به عنف در زندان قائمشهر اعدام شدند مدارس تهران فردا چهارشنبه تعطیل شد؟ صدور هشدار زرد هواشناسی / تشدید برف و باران در ۱۰ استان آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان بهمن‌ماه برگزار می‌شود زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس آذربایجان غربی فردا دوم دی ۱۴۰۴ تعطیل شد باران چهارشنبه به تهران می‌رسد/ بارش برف در مناطق غربی تعطیلی مدارس تهران فردا دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ + جزئیات

هفته آینده ایران غرق در باران می‌شود!

امروز بارش‌ها در استان‌های گیلان، مازندران و گلستان ادامه دارد، در خراسان رضوی و خراسان جنوبی نیز بارش‌های پراکنده رخ خواهد داد و این شرایط عصر امروز در یزد نیز مشاهده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۱۳ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 04
کد خبر: ۲۹۵۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ بخش‌های گسترده‌ای از کشور از اوایل هفته آینده با ورود یک سامانه بارشی جدید از شمال‌غرب درگیر بارش‌های پی‌درپی خواهند شد، در حالی‌که هم‌زمان به‌دلیل تداوم سکون هوا، شهرهای بزرگ همچنان با آلودگی انباشته و هشدارهای جدی کیفیت هوا روبه‌رو می‌مانند.

سازمان هواشناسی اعلام کرد با وجود وقوع بارش‌ها در بخش‌هایی از شمال و جنوب کشور در امروز و فردا ( پنج شنبه و جمعه ۱۳ و ۱۴ آذرماه ) ، از یکشنبه‌ شب هفته آینده سامانه بارشی نسبتاً قوی از شمال‌غرب وارد کشور می‌شود که در روزهای دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه بسیاری از استان‌ها را دربر خواهد گرفت، بر اساس این گزارش، هفته آینده هفته پربارشی پیش‌بینی می‌شود.

امروز بارش‌ها در استان‌های گیلان، مازندران و گلستان ادامه دارد، در خراسان رضوی و خراسان جنوبی نیز بارش‌های پراکنده رخ خواهد داد و این شرایط عصر امروز در یزد نیز مشاهده می‌شود.

برای فردا (جمعه) بیشترین بارش‌ها در مناطق غربی شامل کرمانشاه، ایلام و لرستان پیش‌بینی شده است، همچنین در کهگیلویه و بویراحمد و شمال‌شرق خوزستان نیز احتمال بارش وجود دارد.

در نواحی جنوبی، جزایر خلیج فارس شامل کیش و قشم فردا ( جمعه) با رگبار و رعدوبرق همراه خواهند بود. این وضعیت در جنوب استان هرمزگان، جنوب فارس و ارتفاعات هرمزگان (از شمال حاجی‌آباد تا جنوب کرمان) نیز رخ می‌دهد. در سایر مناطق کشور فردا جوی آرام حاکم خواهد بود.

در همین حال، به دلیل نبود وزش باد مؤثر، آلودگی هوا در کلانشهرها از جمله تهران، اصفهان، کرج، ارومیه و مشهد ادامه دارد و برای شنبه و یکشنبه هفته آینده نیز هشدار آلودگی صادر شده است، به گفته کارشناسان، سکون نسبی هوا مانع از تخلیه آلاینده‌ها خواهد شد.

دمای کنونی تهران ۷ درجه گزارش شده و پیش‌بینی می‌شود بیشینه دما امروز به ۱۳ درجه برسد./ایرنا

 
کلمات کلیدی: ایران
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار