دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت/ چرا محسن رضایی به جلسه آمد؟ ماجرای بارداری دوقلوی زهرا حدادعادل و مرگ یکی از جنین‌ها فوری/ فعال شدن پدافند در قشم/ پرنده متخاصم رهگیری شد توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد

واکنش سخنگوی شورای نگهبان به اظهارات سردار جعفری

واکنش سخنگوی شورای نگهبان به اظهارات سردار جعفری سخنگوی شورای نگهبان گفت:قانون تائید، رد و احراز صلاحیت را برعهده شورای نگهبان قرار داده است و تلاش ما هم اجرای قانون است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۳۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 21
کد خبر: ۳۱۴۱۹

عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان امروز (شنبه) در نشست خبری ضمن تشریح آخرین نتایج بررسی مصوبات مجلس در این شورا، گفت: بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس در هیئت‌های اجرایی پایان یافت و نتایج آن نیز اعلام شد و ادامه رسیدگی در هیئت‌های نظارت شورای نگهبان آغاز شده است.

 

کداخدایی گفت: پس از بررسی‌ها در هیئت‌های نظارت و اعلام نتایج به هیئت مرکزی انتخابات، امیدواریم در موعد مقرر نتایج نهایی اعلام شود.

 

اهم اظهارات وی را در ادامه به نقل از مهر و ایلنا بخوانید؛

* در حوزه انتخابات میان دوره‌ای خبرگان رهبری، ۳۰۳ نفر ثبت نام کردند که بخشی از این تعداد قبلا آزمون داده بودند، از این رو ۲۷۲ نفر برای آزمون کتبی دعوت شدند و از این تعداد ۲۲۱ نفر در آزمون شرکت کردند. پس از اعلام نتایج آزمون کتبی، داوطلبان برای آزمون شفاهی دعوت خواهند شد و پس از این مرحله، بررسی صلاحیت عمومی کاندیدا‌های انجام خواهد شد.

 

دقت لازم را خواهیم داشت تا حقی از کسی ضایع نشود

*{در پاسخ به سوالی در خصوص تفاوت دیدگاه هیأت اجرایی و شورای نگهبان و موضوع عدم احراز صلاحیت‌ها}: ما گلایه خود را کجا ببریم؛ ما معتقد هستیم همه باید وظیفه خود را بر مبنای قانون انجام دهند و این درخواست را از هیأت‌های اجرایی داشته‌ایم. طبیعتاً این رویه همیشه بوده، اما باید بگویم ما دقت لازم را خواهیم داشت تا حقی از کسی ضایع نشود.

 

قانون‌گذار می‌تواند جلوی ثبت نام بی‌رویه در انتخابات را بگیرد

* { در رابطه با اظهارنظر‌ها مبنی بر آغاز رد صلاحیت‌ها و فضاسازی برخی رسانه‌ها}: رسانه‌ها باید در خصوص عملیات روانی به شورای نگهبان کمک کنند. قانون تائید، رد و احراز صلاحیت را برعهده شورای نگهبان قرار داده است و تلاش ما هم اجرای قانون است. من بار‌ها البته در خصوص ثبت نام گسترده گلایه کرده‌ام. در دور گذشته ما ١٢ هزار ثبت نام‌کننده داشتیم که ٩ هزار نفر برای اولین دوره ثبت نام کرده بودند. این را قانون‌گذار می‌توانست طوری تنظیم کند که جلوی ثبت نام بی‌رویه را بگیرد.

 

برخی در ایام انتخابات برای ما دستورالعمل صادر می‌کنند

* { در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه یکی‌از مقام‌های نظامی در روز‌های اخیر مطالبی درباره رد صلاحیت‌ها مطرح کرد که واکنش‌های زیادی به همراه داشت چقدر قرار است مراقبت شود تا با توجه به نقش‌های متعددی که اعضای شورا دارند از جناحی شدن بررسی صلاحیت‌ها پرهیز شود}: طبیعتاً کشور آزادی داریم که افراد له و علیه شورای نگهبان در آن صحبت می‌کنند و برخی هم برای ما دستورالعمل صادر می‌کنند، اما بنده بار‌ها اعلام کرده‌ام هدف ما اجرای کامل قانون است و تلاش ما هم همین است.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار