جهانگیر: ۹۳۵ شهید حمله اخیر شناسایی شدند/ ۳۸ کودک و ۱۰۲ زن در میان شهدا مراقب افراد کلاهبردار به روش دریافت پیش پرداخت برای خرید و یا سرمایه گذاری باشید دمای هوای خوزستان بالای ۵۰ درجه می‌رود طرح ترافیک در پایتخت از امروز اجرا شد آغاز رگبار و کاهش دما در ۹ استان از روز پنجشنبه هفته آینده درباره زمان برگزاری کنکور تصمیم‌گیری می‌شود دستگیری عامل موساد در مترو تهران هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید طرح ترافیک در پایتخت از فردا اجرا می‌شود تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش آمار رسمی شهدای حمله اسرائیل به زندان اوین اعلام شد + جزئیات ۳ روز رگبار باران و رعد و برق در نوار شمالی و ۲ استان دیگر / خیزش گرد و خاک در بخش‌هایی از کشور اورژانس تهران نیرو جذب می‌کند + شرایط پنجمین امدادگر هلال احمر به شهادت رسید

تغییر ساعت طرح ترافیک تهران

تغییر ساعت طرح ترافیک تهران از ابتدای آذر و با هدف تخلیه سریعتر ترافیک شبانگاهی اتوبان های حوالی محدوده طرح ترافیک انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 21
کد خبر: ۳۱۴۴۱

تغییر ساعت طرح ترافیک تهران

به گزارش راهبرد معاصر، با توجه به فرارسید نیمه دوم سال و کوتاه شدن روزها، تغییر ساعت طرح ترافیک تهران در دستور کار شهرداری قرار گرفت و از ابتدای آذر ماه ساعت طرح ترافیک در کل محدوده طرح ترافیک و طرح آلودگی هوا از ساعت 19 به 18 یعنی 6 غروب کاهش یافت.

 

دلیل این تصمیم شهرداری که با هماهنگی پلیس اتفاق افتاده است تسریع در تخلیه حجم ترافیک اتوباه ها و بزرگراه های در حوالی نقشه طرح ترافیک بوده است.

 

هر سال با فرا رسیدن ایام زمستان و کوتاه شدن روز ترافیک بعد از ظهر در ساعاتی خاص متمرکز می شود و منجر به حجم سنگین ترافیک در محدوده ساعت 18 می شود که دلیل آن حرکت زودتر مردم به سمت خانه هایشان است.

 

تغییر ساعت طرح ترافیک تهران


با تغییر ساعت طرح ترافیک تهران پراکندگی ترافیک کمی بیشتر می شود و همه بار روی ساعت 19 قرار نمی گیرد که به تخلیه ترافیک بزرگراه ها کمک شایانی می کند.


ساعت طرح ترافیک پس از بلند تر شدن روزها با تصمیم شهرداری به حالت قبل یعنی ساعت 19 بازخواهد گشت و شنیده ها حاکی از آن است بازگشت به حالت قبل از ابتدای اردیبهشت کلید بخورد.

ارسال نظر
آخرین اخبار