سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

جزئیات و نرخ جدید عوارض طرح ترافیک تهران

شهرداری تهران اعلام کرد که از روز شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴، نرخ عوارض تردد در محدوده طرح ترافیک پایتخت با افزایش ۳۶.۸ درصدی همراه خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۷ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 30
کد خبر: ۲۷۹۵۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس خبر منتشرشده، نرخ پایه عوارض طرح ترافیک که در سال گذشته معادل ۷۵ هزار تومان بود، از این پس به ۱۰۲ هزار و ۶۰۰ تومان افزایش می‌یابد. این تغییر بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران و با هدف تطبیق با نرخ تورم سالانه صورت گرفته است.

طبق توضیحات شهرداری، این نرخ جدید از روز شنبه ۱۰ خرداد ماه اجرایی خواهد شد و شامل خودروهایی می‌شود که قصد ورود به محدوده طرح ترافیک در مرکز شهر تهران را دارند. نرخ‌های نهایی بسته به ساعت تردد (اوج یا غیراوج) و دارا بودن معاینه فنی برتر، ممکن است دچار تغییراتی شود.

افزایش مذکور در راستای اجرای سیاست‌های کاهش ترافیک، کنترل آلودگی هوا و نیز تأمین بخشی از هزینه‌های حمل‌ونقل عمومی در پایتخت انجام شده است. با این حال، این افزایش با واکنش‌های مختلفی از سوی شهروندان و برخی کارشناسان حمل‌ونقل مواجه شده که معتقدند در شرایط فعلی اقتصادی، اعمال چنین نرخ‌هایی ممکن است فشار مضاعفی بر دوش اقشار متوسط و پایین‌درآمد وارد کند./شرق

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار