خداحافظی بورس تهران با ساختمان حافظ

خداحافظی بورس تهران با ساختمان حافظ بورس اوراق بهادار تهران روز یکشنبه اول دی ماه 1398 با ساختمان قدیمی معاملات واقع در خیابان حافظ خداحافظی می کند و به طور کامل به ساختمان جدید واقع در سعادت‌آباد تهران نقل مکان می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۶ - ۳۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 21
کد خبر: ۳۱۴۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بورس اوراق بهادار تهران روز یکشنبه اول دی ماه 1398 با ساختمان قدیمی معاملات واقع در خیابان حافظ خداحافظی می کند و به طور کامل به ساختمان جدید واقع در سعادت اباد نقل مکان می‌کند.

 

به گزارش روابط عمومی بورس تهران، با توجه به تکمیل شدن پروژه ملی ساختمان جدید بورس و فراهم شدن امکان بهره برداری از این ساختمان،‌ تالار معاملات از ساختمان قدیمی خیابان حافظ به ساختمان جدید سعادت آباد منتقل می شود.

 

یادآوری می شود، تالار معاملات در حدود 4 دهه در ساختمان تاریخی خیابان حافظ تهران بود و با تکمیل شدن  پروژه ساختمان جدید بورس در سعادت آباد تهران استقرار می یابد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار