اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد

ادعای نماینده حزب‌الله: ایران اولویت خود را از لبنان برنمی‌دارد

حزب الله  حسن فضل‌الله گفت، ایران چه در مذاکره و چه میدان لبنان را اولویت خود می‌داند و مقاومت سرزمینمان را آزاد می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ - 2026 August 02
کد خبر: ۳۱۴۹۸۴

به گزارش راهبردمعاصر، حسن فضل الله، نماینده ارشد فراکسیون حزب الله در پارلمان لبنان امروز در سخنانی درباره وضعیت این کشور اعلام کرد که مسئله جنوب یک مسئله ملی شمار می‌رود و منحصر به هیچ گروه، حزب یا فرقه‌ای نیست.

حسن فضل الله در جریان یک مراسم یادبود اظهار داشت: بنابراین مقابله با تجاوزات صهیونیست‌ها در جنوب لبنان که زندگی غیرنظامیان را هدف قرار داده، باید به آرمانی برای همه لبنانی‌ها، صرف نظر از اختلافات سیاسی، تبدیل شود و مسئولیت اصلی بر عهده دولت است که می‌توانست گام‌های مؤثری بردارد.

این نماینده حزب الله تاکید کرد: اما متاسفانه مقامات لبنانی به جای دفاع از حاکمیت کشور، توافقی را امضا کردند که یک هدیه رایگان برای دشمن صهیونیستی و یک پیروزی دیپلماتیک برای آمریکاست. آمریکایی‌ها برای رسیدن به یک پیروزی سیاسی، رسانه‌ای و دیپلماتیک، دولت لبنان را برای امضای توافق با رژیم اشغالگر تحت فشار قرار دادند، اما این توافق هیچ کاربرد عملی ندارد.
وی افزود که در حالی که دولت لبنان مدعی بود این توافق منجر به عقب نشینی صهیونیست‌ها و پایان تجاوزات خواهد شد، آمریکا به مقامات لبنانی اطلاع داده که طرف اسرائیلی حداقل قبل از انتخابات این رژیم در ماه اکتبر حتی یک متر هم از خاک لبنان عقب نشینی نخواهد کرد.

این نماینده پارلمان لبنان گفت: بنابراین توافق مذکور صرفاً یک هدیه انتخاباتی به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر و نیز مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکاست تا ادعای یک دستاورد بی سابقه را داشته باشد؛ اینکه دولتی در لبنان وجود دارد که حاضر شد چنین توافقی را امضا کند.

حسن فضل الله اظهار داشت: تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان به اشکال مختلف ادامه دارد و ما امروز با یک جنگ نظامی، امنیتی، اقتصادی، رسانه‌ای، سیاسی و مالی روبرو هستیم که هدف آن شکست دادن مردم ما، ریشه‌کن کردن ما از روستاها و شهرهایمان و جلوگیری از بازگشت آوارگان و بازسازی لبنان است.

وی خاطرنشان کرد: با وجود همه بحران‌ها و چالش‌ها ما همچنان ثابت قدم و مقاوم مانده‌ایم. در این میان ایران همچنان، چه در مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا و چه از طریق مقاومت در برابر آن در میدان، لبنان را اولویت اصلی خود قرار داده است و ما با تمام قوا برای آزادسازی سرزمین خود و بازسازی آن تلاش خواهیم کرد.

این نماینده فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان تصریح کرد: دشمن صهیونیستی در گذشته نیز بارها کشور ما را ویران کرده، اما نتوانسته در سرزمین ما بماند. بنابراین امروز هم دشمن هر اندازه در کشور ما ویرانی به بار بیاورد باز هم قادر نخواهد بود در سرزمین ما بماند.

این نماینده حزب الله در پایان سخنان خود تاکید کرد: ما در حزب الله شبانه روز تلاش می‌کنیم تا منابع لازم را برای کاهش درد و رنج مردممان که از این جنگ آسیب دیده‌اند فراهم کنیم و به اقدامات خود برای بازسازی ویرانی‌ها و بازگشت آوارگان ادامه خواهیم داد./تسنیم

کلمات کلیدی: حزب الله
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار