اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

تخلف مدارس غیردولتی در صورت دایر بودن در روزهای تعطیلی آلودگی هوا

رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی گفت: مدارس غیردولتی و مؤسسات علمی آزاد مانند مدارس دولتی به دلیل آلودگی هوا تعطیل هستند و اگر دایر باشند، تخلف کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۸ - ۰۱ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 22
کد خبر: ۳۱۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، مجتبی زینی‌وند رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که به رغم اعلام تعطیلی مدارس به دلیل آلودگی هوا اما برخی مدارس غیردولتی دایر هستند، اظهار کرد: به هیچ عنوان حق ندارند دایر باشند.

 

وی با بیان اینکه سال گذشته یک مورد داشتیم که مؤسس را توبیخ کرده و مدیر لغو ابلاغ شد، گفت: امسال هیچ گزارشی نداشتیم.

 

زینی‌وند تصریح کرد: اگر یک گزارش داشتید که در طول ایامی که به دلیل حوادث غیرمترقبه، مدارس دولتی تعطیل هستند، یک مدرسه غیردولتی دایر است، اعلام کنید تا پیگیری کنیم.

 

وی درخصوص آموزشگاه‌های آزاد علمی و زبان که در روزهای تعطیلی به دلیل آلودگی هوا دایر هستند، اظهار کرد: این موضوع را پیگیری می‌کنیم و این مؤسسات نیز باید قانون را رعایت کنند.

ارسال نظر
آخرین اخبار