زلنسکی: حمایت آمریکا برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کردیم حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی: مذاکره با دشمنی که به کشتار ادامه می‌دهد، چه ارزشی دارد؟ جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال

داعش به شهر بیجی در استان صلاح‌الدین عراق حمله کرد

تیم رسانه‌ای عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد، عناصر گروه تروریستی داعش عصر روز شنبه به یکی از مراکز پلیس حفاظتی نفت بیجی حمله کردند و نیروهای این مرکز پلیس به این حمله پاسخ دادند و توانستند یکی از تروریست‌ها که کمربند انفجاری بر تن داشت، از پای در بیاورند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۰۱ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 22
کد خبر: ۳۱۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک منبع امنیتی عراق از انفجار دو بمب در استان بصره خبر داد.

 

این منبع امنیتی اعلام کرد، امروز (یکشنبه) یک بمب در مقابل منزل یک شهروند عراقی در استان بصره منفجر شد و در نتیجه آن ضررهای مالی وارد شد اما تلفات جانی به دنبال نداشت.

 

منبع مذکور همچنین اعلام کرد: بمب دیگری در مقابل مقر شرکتی در این استان منفجر شد و تنها ضرر مالی به دنبال داشت.

 

در همین راستا، یک افسر با شلیک یک بمب صوتی در یکی از خیابان‌های استان بصره زخمی شد.

 

از سوی دیگر، تیم رسانه‌ای امنیتی عراق از کشته شدن یکی از عناصر تروریستی در شهرستان "بیجی" واقع در استان صلاح‌الدین در شمال این کشور خبر داد.

 

تیم رسانه‌ای عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد، عناصر گروه تروریستی داعش عصر روز شنبه به یکی از مراکز پلیس حفاظتی نفت بیجی حمله کردند و نیروهای این مرکز پلیس به این حمله پاسخ دادند و توانستند یکی از تروریست‌ها که کمربند انفجاری بر تن داشت، از پای در بیاورند.

 

در این بیانیه همچنین آمده است: در نتیجه این حمله چهار تن از نیروهای پلیس کشته شدند. نیروهای امنیتی در حال عملیات تفتیش و بازرسی این منطقه بودند که در جریان این ماموریت یک بمب منفجر شد و در نتیجه آن یک افسر زخمی شد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر