دریادار سیاری: لازم باشد باز هم به شناور‌های دشمن ضربه می‌زنیم/ دست و پا بسته نیستیم نیروی دریایی سپاه: عاقبت نفتکش‌های متخلف در تنگه هرمز؛ آتش! حاج‌علی‌اکبری: تنگه هرمز بدون تحقق شروط ایران بازشدنی نیست سپاه: کشتی حامل گاز ال‌پی‌جی در تنگه هرمز به آتش کشیده شد هشدار به کشورهای منطقه درباره خطر اسرائیل پزشکیان در اجلاس کشورهای مشترک‌المنافع: نیازمند چندجانبه‌گرایی هستیم سرلشکر ایزدی: سپاه و ارتش آماده دفاع از تنگه هرمز هستند شکست انزوای ایران، پیام حضور پزشکیان در اجلاس کشورهای مشترک‌المنافع تأکید پزشکیان بر گسترش همکاری‌های ایران و ارمنستان سرلشکر وحیدی: هیچ قدرت فرامنطقه‌ای حق تهدید، حضور سلطه‌گرانه و دخالت در تنگه هرمز را ندارد ابن‌الرضا به آمریکایی‌ها: فاصله شما با ما را موشک‌های ما تعیین می‌کند پزشکیان عازم ترکمنستان شد اعلام بسیج عمومی و خیزش قبایل یمن علیه آل سعود و مزدورانش پزشکیان: فراجا هم نماد امنیت است و هم دژ مستحکم لاوروف: روسیه مسئول شکست توافقات درباره اوکراین نیست

بنزین گران می‌شود؟ سخنگوی دولت بالاخره توضیح داد

مهاجرانی سخنگوی دولت درباره افزایش قیمت بنزین و کارت جایگاه، به اصطلاح هنوز جمع‌بندی صورت نگرفته است. هر زمان که جمع‌بندی انجام شود، آن را اعلام خواهیم کرد.   
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ - 2026 August 09
کد خبر: ۳۱۵۴۹۹

به گزارش راهبردمعاصر، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت درباره برنامه دولت برای افزایش اعتبار کالابرگ اظهار کرد: حتماً برای دولت مهم است که کالابرگ افزایش پیدا کند، منتها تا پیدا کردن منبع مالی پایدار که بتوانیم روی آن حساب کنیم، باید تحمل کنیم. 
 وی افزود: طبیعتاً با توجه به اتفاقاتی که در جنگ افتاده و منابع دولت محدود شده، این موضوع با تأخیر مواجه شده است، اما در برنامه دولت قرار دارد و اتفاقاً دستور رئیس‌جمهور نیز این است که این کار انجام شود. 
 سخنگوی دولت تأکید کرد: موضوع مهم، منابع مالی این طرح است و باید منبعی برای آن در نظر گرفته شود که پایدار و قابل اتکا باشد.

مهاجرانی همچنین درباره آخرین تصمیمات دولت درباره سهمیه و قیمت بنزین گفت: سهمیه بنزین در ایام جنگ از ۱۰۰ لیتر به ۷۰ لیتر کاهش پیدا کرد و در ایام نبرد هرمز نیز از ۷۰ لیتر به ۵۰ لیتر کاهش یافت.

وی ادامه داد: اما درباره افزایش قیمت بنزین و کارت جایگاه، به اصطلاح هنوز جمع‌بندی صورت نگرفته است. هر زمان که جمع‌بندی انجام شود، آن را اعلام خواهیم کرد. 
 سخنگوی دولت درباره گزارش‌های منتشرشده پیرامون تخصیص عدالت‌محور سهمیه بنزین نیز گفت: بحث‌هایی مطرح شده بود که قرار است تخصیص سهمیه به صورت عدالت‌محور انجام شود؛ یعنی بر اساس تعداد خانوارها و مواردی از این دست.

مهاجرانی خاطرنشان کرد: طرح‌هایی که ملی هستند و با معیشت مردم سروکار دارند، حتماً باید شسته‌رفته، آهسته و کارشناسانه باشند. بنابراین طرح عدالت‌محور مورد پسند ماست، اما حتماً باید درباره توان اجرای آن و خطراتی که ممکن است وجود داشته باشد نیز فکر کرد.

وی در پایان گفت: فعلاً آنچه وجود دارد این است که سهمیه دوم کاهش پیدا کرده است. درباره افزایش رقم نیز هر زمان به جمع‌بندی برسیم، حتماً اعلام خواهیم کرد. /باشگاه خبرنگاران

کلمات کلیدی: مهاجرانی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار