وال‌استریت‌ژورنال: وقفه در تحریم‌ها علیه ایران بی‌سر و صدا پایان یافت انصارالله آمادگی خود را برای تبادل اسرا با دولت مستعفی اعلام کرد دیدار وزیران خارجه ایران و قزاقستان در تهران مواضع خصمانه مشاوران امنیتی و نظامی انگلیس علیه ایران و روسیه حماس: فعلاً شرایط آتش‌بس مهیا نیست/ مقاومت به قدرت و سلاح خودش تکیه می‌کند یادداشت ایران در مورد گزارش مدیر کل آژانس به شورای حکام آمادگی یمن برای تبادل اسرا با عربستان افشای حمایت اسرائیل از یک گروه فلسطینی ضدحماس / ارائه سلاح به "ابوشباب" ایران اقدام نژادپرستانه آمریکا در منع ورود شهروندان ایرانی را تقبیح کرد برنامه جاسوسی ترامپ تعطیل شد؛ هزینه ۲۰۰ میلیون دلاری بدون دستاورد درگیری با ترامپ ۱۵۱ میلیارد دلار به ماسک خسارت زد جنایت تازه اشغالگران در خان یونس با ۱۲ شهید و ۴۰ زخمی حمله گسترده هوایی روسیه به خارکیف ترامپ: ایران حق غنی سازی ندارد ترامپ فرمان‌هایی برای تقویت توانمندی‌های دفاعی آمریکا صادر کرد

لغو مراسم کریسمس در کلیسای «نوتردام» پس از 200 سال!

«نوتردام» معروف‌ترین کلیسای جهان در پاریس که حتی در زمان جنگ جهانی اول و دوم مراسم ویژه کریسمس برگزار کرده امسال پس از 200 سال شاهد لغو این جشن می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۰۱ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 22
کد خبر: ۳۱۵۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ آتش سوزی سال جاری که باعث تخریب بخش اعظمی از کلیسای معروف «نوتردام» شد باعث لغو مراسم سنتی و دیرینه کریسمس در این مکان مذهبی گردید. مراسمی که در آن برنامه‌ها و آیین‌های سنتی اجرا می‌شد و گروه کُر همین کلیسا نیز قرار بود به رهبری «هنری شاله» برنامه‌ای مخصوص روی صحنه ببرد.

 

«نوتردام» معروف‌ترین کلیسای جهان در پاریس که حتی در زمان جنگ جهانی اول و دوم مراسم ویژه کریسمس برگزار کرده امسال پس از ۲۰۰ سال شاهد لغو این جشن می‌شود.

 

با خاموش شدن نور چراغ‌های نوتردام در یک نقطه عطف ۸۵۵ ساله که زمانی مغلوب‌ناشدنی فرض می‌شد، مقامات در تلاشند تا روح سوخته نوتردام را از طریق ارائه خدمات، سرودها و دعا زنده نگاه دارند.

 

به همین منظور مجسمه معروف نوتردام به همراه بسیاری از وسایل برای انجام مراسم مذهبی و جشن‌های کریسمس به مکان جدید که کلیسایی با نام «سن ژرمن لوکسروا» است و حدود یک مایل از نوتردام فاصله دارد انتقال داده‌اند تا در این فاصله کار مرمت نوتردام  سوخته نیز انجام شود.

 

از آتش‌سوزی پانزدهم آوریل که سقف اصلی و مناره کلیسا فرو ریخت، کار مرمت و بازسازی نوتردام آغاز شده و به صورت شبانه روزی در حال انجام است.

 

کلیسای نوتردام پاریس در ۱۵ آوریل ۲۰۱۹ (۲۶ فروردین ۱۳۹۸) دچار آتش‌سوزی جدی شد. با توجه به اهمیت تاریخی این کلیسا، این حادثه باعث واکنش‌هایی در سراسر جهان شد. این آتش در ساعت ۱۸:۵۰ رخ داد. با وجود این‌که علت این حادثه هنوز مشخص نشده‌ است اما احتمال اینکه این آتش‌سوزی به بازسازی کلیسا مربوط بوده باشد، وجود دارد. در این حادثه برج و سقف کلیسای نوتردام فرو ریخت و آسیب جدی به قسمت‌های داخلی کلیسا و تزئینات آن وارد شد.

 

کلیسای نتردام از محبوبترین نقاط گردشگری در فرانسه بود که سالانه بیش از ۱۳ میلیون بازدید کننده داشت. این کلیسا تا مدتی طولانی بزرگترین کلیسای اروپا بوده‌ است. اهمیت این بنای تاریخی در این است که به عنوان زیباترین اثر در معماری گوتیک شناخته می‌شود که برای تزیین داخل و خارج آن صدها مجسمه کوچک و بزرگ از سنگ یا چوب تراشیده‌اند.

 

منبع:فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار