ادعای ضد ایرانی دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس در حمله به ادنوک ادعای اسرائیل مبنی بر ترور فرمانده نیروی رضوان در لبنان واکنش انگلیس به سخنان نتانیاهو درباره «جمهوری اسلامی بریتانیا» سخنگوی وزارت خارجه: توافق با عمان حاصل شد / بخش دفاعی و امنیتی در مذاکرات مشارکت فعال داشتند آمریکا بیش از ۴۰ کشور را به انتقال کالاهای چینی برای دور زدن تعرفه‌ها متهم کرد رسانه عبری: قرارداد فروش اف 35 به ترکیه به بن بست رسید عملیات حشد شعبی برای سرکوب بقایای تروریسم در صحرای غربی عراق روسیه: منطق آمریکا درباره تنگه هرمز قابل درک نیست استراتژی جدید ترامپ: هیچ کاری نکن! مسئول سابق موساد: شکست دادن نظامی ایران غیر ممکن است آیا «هواپیمای طعمه» دلیل استعفای سخنگوی ترامپ بود؟ معاون ترامپ هدف تازه‌ای برای جنگ با ایران تراشید جروزالم پست: اسرائیل از سرعت بازسازی در ایران شوکه شده است آمریکا در باتلاق ایران؛ آیا واشنگتن راه خروجی دارد؟ مسدود شدن حساب کاربری «یحیی سریع» در شبکه اجتماعی «ایکس» 2 کشته از ارتش آمریکا در سقوط بالگرد

حرکت ناو هواپیمابر آمریکا به سوی خاورمیانه؛ «واشنگتن» جایگزین «لینکلن» می‌شود

ناو هواپیمابر  تلگراف گزارش داد ناو هواپیمابر یو‌اس‌اس جورج واشنگتن که اکنون در مسیر خاورمیانه قرار دارد، احتمالا طی ۹ روز آینده به منطقه می‌رسد تا جایگزین یو‌اس‌اس آبراهام لینکلن شود. 
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - 2026 August 16
کد خبر: ۳۱۶۰۷۷

به گزارش راهبردمعاصر؛ ناو هواپیمابر یو‌اس‌اس جرج واشنگتن که در حال حاضر در نزدیکی مالزی قرار دارد، به سمت خاورمیانه حرکت کرده است تا جایگزین «یو‌اس‌اس آبراهام لینکلن» شود.

به نقل از تلگراف، بر اساس داده‌های رهگیری، انتظار می‌رود جرج واشنگتن حدود ۹ روز دیگر به خاورمیانه برسد. این ناو در ماه مه از پایگاه دریایی آمریکا در یوکوسوکا ژاپن خارج شده بود و قرار بود در منطقه اقیانوس آرام فعالیت کند، اما اکنون مسیر خود را به سمت غرب تغییر داده است.
حرکت ناو هواپیمابر یو اس اس جورج واشنگتن به خاورمیانه، یک خلأ موقت در اقیانوس آرام ایجاد خواهد کرد، جایی که چین ناو هواپیمابر خود را مستقر کرده است.

ناو هواپیمابر دیگری به نام یو اس اس جورج اچ دبلیو بوش نیز از زمان استقرار در نورفولک در ۳۱ مارس، ماه‌هاست که در خاورمیانه فعالیت می‌کند.

گفتنی‌ست ناو هواپیمابر واشنگتن تا ۶۲۵۰ خدمه دارد و می‌تواند تقریباً ۹۰ هواپیما را در خود جای دهد، همان تعداد ناو لینکلن.

تلگراف گزارش داد آبراهام لینکلن از ۱۱ دسامبر در دریا بوده و مأموریت آن که قرار بود در ماه مه پایان یابد، به شکل قابل توجهی طولانی شده است.

این روزنامه همچنین به گزارش‌هایی درباره شرایط دشوار خدمه آبراهام لینکلن اشاره کرد و نوشت برخی خانواده‌های ملوانان از کمبود مواد غذایی تازه، مشکلات مربوط به امکانات بهداشتی، خرابی لوله‌کشی و کاهش دفعات حضور ناو در بنادر ابراز نگرانی کرده‌اند.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به نگرانی‌ها درباره طولانی شدن ماموریت آبراهام لینکلن گفت که این ناو «حتی نزدیک به اندازه کافی طولانی» در ماموریت نبوده است.

تلگراف همچنین گزارش داد نیروی دریایی آمریکا برخی مشکلات مربوط به تامین تجهیزات و مواد مورد نیاز ناو را پذیرفته، اما گزارش‌ها درباره افزایش مشکلات سلامت روان و رفتارهای خودآسیب‌رسان در میان خدمه را رد کرده است.

با ورود جرج واشنگتن به منطقه، این ناو قرار است ماموریت آبراهام لینکلن را تحویل بگیرد و حضور ناوهای هواپیمابر آمریکا در منطقه ادامه پیدا کند./فرارو

کلمات کلیدی: ناو هواپیمابر
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار