پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

آغاز بارش برف و باران در نوار غربی از چهارشنبه

سازمان هواشناسی با اعلام افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در شهر صنعتی و پرجمعیت طی سه روز آینده از آغاز بارش برف و باران در نوار غربی از چهارشنبه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۰۲ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 23
کد خبر: ۳۱۶۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی طی سه روز آینده برای اکثر مناطق کشور جوی آرام و پایدار پیش بینی می‌شود،‌ از این رو افزایش غلظت آلاینده‌ها به خصوص در شهرهای صنعتی و پرجمعیت همچنان ادامه خواهد داشت.

 

در همین مدت با جنوبی شدن جریانات روز سواحل دریای خزر به ویژه در نیمه غربی آن و در استان اردبیل افزایش 3 تا 5 درجه دما به همراه وزش باد نسبتا شدید پیش بینی شده است.

 

از اواخر روز چهارشنبه و طی روز پنجشنبه سامنه‌ای بارشی از شمالغرب و غرب وارد کشور خواهد شد که باعث بارش در این مناطق می‌شود.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی روز جمعه با تداوم فعالیت این سامانه در نوار غربی کشور، برای مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی نیز بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.

 

شنبه هفته آینده از شدت بارش در نوار غربی کاسته شده و شاهد بارش‌های پراکنده در این مناطق، بخش‌هایی از مرکز، دامنه‌های جنوبی البرز و شمالشرق خواهیم بود. ضمن این که در این روز با شمالی شدن جریانات روی دریای خزر برای سواحل شمالی کشور نیز بارش و کاهش دما پیش بینی می‌شود. در این مدت بارش‌ها در مناطق سردسیر و مرتفع به صورت برف خواهد بود.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده