ترافیک صبحگاهی پایتخت روان است ادامه بارش‌ها در برخی از مناطق کشور کیفیت هوا همچنان ناسالم است تصمیم جدید دانشگاه فردوسی مشهد درباره نحوه برگزاری کلاس‌ها تجربه یک بازیگر سرشناس از ترک اعتیاد دانشگاه‌ها و مدارس قزوین پنجشنبه تعطیل شد دانشگاه‌های تبریز هفته آینده مجازی شد تعطیلی مدارس استان اردبیل در روز پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ دانشجوی شریف بازداشت خود را تکذیب کرد / ماجرا چه بود؟ ترافیک سنگین در محور‌های فیروزکوه، چالوس و هراز ترافیک سنگین در مسیرهای شمالی؛ چالوس و آزادراه‌ها در وضعیت بحرانی اسامی استان‌های تعطیل در روز چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ چراغ سبز وزارت بهداشت به فروش اینترنتی دارو / سازمان غذا و دارو: مخالفتی وجود ندارد اما طبق ضوابط باید عمل شود طرح ترافیک چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ در تهران لغو شد؟ اختلال در اینترنت ایران / اتصال مردم این مناطق قطع شد نحوه برگزاری کلاس و امتحانات دانشگاه‌های سراسر کشور از ۱۴ دی ۱۴۰۴ اعلام شد

آغاز بارش برف و باران در نوار غربی از چهارشنبه

سازمان هواشناسی با اعلام افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در شهر صنعتی و پرجمعیت طی سه روز آینده از آغاز بارش برف و باران در نوار غربی از چهارشنبه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۰۲ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 23
کد خبر: ۳۱۶۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی طی سه روز آینده برای اکثر مناطق کشور جوی آرام و پایدار پیش بینی می‌شود،‌ از این رو افزایش غلظت آلاینده‌ها به خصوص در شهرهای صنعتی و پرجمعیت همچنان ادامه خواهد داشت.

 

در همین مدت با جنوبی شدن جریانات روز سواحل دریای خزر به ویژه در نیمه غربی آن و در استان اردبیل افزایش 3 تا 5 درجه دما به همراه وزش باد نسبتا شدید پیش بینی شده است.

 

از اواخر روز چهارشنبه و طی روز پنجشنبه سامنه‌ای بارشی از شمالغرب و غرب وارد کشور خواهد شد که باعث بارش در این مناطق می‌شود.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی روز جمعه با تداوم فعالیت این سامانه در نوار غربی کشور، برای مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی نیز بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.

 

شنبه هفته آینده از شدت بارش در نوار غربی کاسته شده و شاهد بارش‌های پراکنده در این مناطق، بخش‌هایی از مرکز، دامنه‌های جنوبی البرز و شمالشرق خواهیم بود. ضمن این که در این روز با شمالی شدن جریانات روی دریای خزر برای سواحل شمالی کشور نیز بارش و کاهش دما پیش بینی می‌شود. در این مدت بارش‌ها در مناطق سردسیر و مرتفع به صورت برف خواهد بود.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار