ثبت نام خودروهای وارداتی شهریور ۱۴۰۵؛ شرایط، مبلغ حساب و لیست خودروها پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟

وام ودیعه مسکن دانشجویان متأهل افزایش یافت؛ پرداخت حداکثر ظرف ۱۰ روز

وام رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت گفت: سقف تعداد درخواست‌ها برای ودیعه مسکن دانشجویان را برداشته‌ایم و دانشگاه‌ها می‌توانند برای هر تعداد دانشجو درخواست خود را به صندوق اعلام کنند و ما حداکثر ظرف ۱۰ روز کاری نسبت به پرداخت اقدام خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 August 23
کد خبر: ۳۱۶۷۳۳

به گزارش راهبردمعاصر، دکتر علی‌اکبر محمدی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت صبح امروز در نشست خبری که در وزارت بهداشت برگزار شد، با اشاره به حمایت‌های صندوق رفاه دانشجویان از سیاست‌های جمعیت و حمایت از خانواده اظهار کرد: با پشتیبانی وزیر و معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، در چند حوزه تسهیلات دانشجویان افزایش قابل توجهی داشته‌ایم و یکی از مهم‌ترین اقدامات، افزایش تسهیلات ودیعه مسکن دانشجویان متأهل بوده است.
برداشتن سقف تعداد درخواست‌ها برای مسکن

محمدی گفت: در گذشته مبالغ ودیعه مسکن دانشجویان متأهل حدود ۴۰، ۵۰ و ۶۰ میلیون تومان بود که این مبلغ در تهران اکنون به حداقل ۳۵۰ میلیون و حداکثر ۸۵۰ میلیون تومان رسیده است.

وی ادامه داد: همچنین سقف تعداد درخواست‌ها را برداشته‌ایم، به این معنا که دانشگاه‌ها برای هر تعداد دانشجویی که درخواست ودیعه مسکن داشته باشند، می‌توانند درخواست خود را به صندوق اعلام کنند و ما حداکثر ظرف ۱۰ روز کاری نسبت به پرداخت اقدام خواهیم کرد.
تسهیلات ازدواج و فرزندآوری دانشجویان

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت همچنین درباره تسهیلات مربوط به فرزندآوری بیان کرد: برای فرزند اول ۸۵ میلیون تومان، فرزند دوم ۷۰ میلیون تومان و برای فرزند سوم ۸۰ میلیون تومان تسهیلات در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به افزایش تسهیلات ازدواج دانشجویی ادامه داد: تسهیلات ازدواج نیز از ۱۰ میلیون تومان به ۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است و این تسهیلات نیز بدون سقف تعداد قابل پرداخت خواهد بود و هر تعداد درخواست که دانشگاه‌ها اعلام کنند، مورد بررسی و پرداخت قرار می‌گیرد.
افزایش ۵۱ درصدی خوابگاه‌های متأهلی

محمدی با اشاره به توسعه خوابگاه‌های متأهلی گفت: یکی از دغدغه‌های جدی وزارت بهداشت و مسئولان حوزه فرهنگی و رفاهی دانشجویان، توسعه سراهای متأهلی است و امسال شاهد افزایش ۵۱ درصدی تعداد این سراها بوده‌ایم.

وی افزود: امسال ان‌شاءالله ۴۰۰ سرای متأهلی در اختیار دانشجویان متأهل قرار خواهد گرفت.
اختصاص ۱/۵ همت اعتبار ویژه به خوابگاه‌ها

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت همچنین از اختصاص ۱/۵ همت اعتبار ویژه خوابگاه‌ها در سال گذشته خبر داد و گفت: این اعتبار به دانشگاه‌ها تزریق شد و برای موضوع خوابگاه‌ها مورد استفاده قرار گرفت.

وی ادامه داد: برای سال جاری نیز ۴ همت اعتبار برای خوابگاه‌های دانشگاه‌ها در نظر گرفته شده است که در این زمینه از سازمان برنامه و بودجه و مجلس شورای اسلامی تشکر می‌کنم که این اعتبار را در جداول ۲۴ لایحه پیش‌بینی کرده‌اند. اقدامات مقدماتی در سازمان برنامه و بودجه در حال نهایی‌ شدن است و این اعتبار به‌زودی اختصاص خواهد یافت.
افزایش دانشگاه‌های دارای خوابگاه متأهلی به ۶۳ درصد

محمدی با اشاره به وضعیت خوابگاه‌های متأهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ تنها ۲۸ درصد دانشگاه‌ها دارای خوابگاه متأهلی بودند، اما تا سال ۱۴۰۴ این رقم به ۶۳ درصد افزایش یافته است.

این مسئول افزود: تعداد دانشگاه‌های دارای خوابگاه متأهلی از ۱۸ دانشگاه در سال ۱۴۰۰ به ۴۱ دانشگاه در سال ۱۴۰۴ رسیده است.

وی این افزایش را حاصل تلاش مجموعه وزارت بهداشت و تیم حوزه فرهنگی و دانشجویی دانست و گفت: این آمار بر اساس منابع رسمی اعلام می‌شود و نشان‌دهنده رشد قابل توجه ظرفیت خوابگاه‌های متأهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی است.
پیش‌بینی بیش از ۴۷ هزار تخت مجردی و ۲۵۰۰ تخت متأهلی در برنامه هفتم

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت با اشاره به برنامه‌ریزی انجام‌شده برای توسعه خوابگاه‌های دانشجویی در برنامه هفتم توسعه گفت: در این برنامه بیش از ۴۷ هزار تخت مجردی و بیش از ۲۵۰۰ تخت متأهلی پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه اجرای این برنامه نیازمند منابع قابل توجهی است، ادامه داد: برآورد منابع مورد نیاز برای اجرای این برنامه حدود ۵۷ همت است.

محمدی همچنین با اشاره به اعتبار ۴ همتی پیش‌بینی‌شده برای خوابگاه‌ها در سال جاری اظهار کرد: این اعتبار به‌صورت جدول ستاره‌دار در لایحه دولت قرار گرفته است و پیش‌بینی می‌شود در سال آینده این رقم حداقل به ۸ همت افزایش پیدا کند./همشهری

کلمات کلیدی: وام
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار