جزئیات ثبت‌نام متقاضیان رشته‌های بدون آزمون ۱۴۰۵ وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه

هشدار گرمای نامتعارف در ۱۳ استان؛ وقوع بارش‌های شدید در جنوب کشور

گرما کارشناس هواشناسی گفت: هوای ۱۳ استان کشور امروز (یکشنبه) و طی چند روز آینده به شکل نامتعارفی نسبت به این سال گرم خواهد شد و در جنوب کشور نیز بارش‌های شدید و موسمی مورد انتظار است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۹ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 August 23
کد خبر: ۳۱۶۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اصغری، کارشناس هواشناسی با تشریح آخرین وضعیت جوی کشور گفت: طی دو روز گذشته، بیشترین میزان بارندگی‌ها به ترتیب در پارک ملی گلستان، گلمکان، قوشخانه، کلاله، رضوان، آزادشهر و دلند به ثبت رسیده است.

وی افزود: بعدازظهر امروز (یکشنبه، یکم شهریور) نیز مانند روز گذشته، بیشترین نگرانی از وقوع رگبار‌های باران در جنوب و شرق فارس، ارتفاعات شمال و غرب هرمزگان و جنوب‌غرب کرمان است.

این کارشناس هواشناسی بیان کرد: همچنین بر این باوریم که ترکش‌های ناشی از ناپایداری‌های موسمی، امروز شرق کهگیلویه و بویراحمد، بلندی‌های غرب و جنوب اصفهان و نواحی کوهستانی شرق چهارمحال و بختیاری را تحت تأثیر قرار می‌دهد و در این مناطق شاهد بارندگی همراه با وزش باد شدید موقتی خواهیم بود.

وی ادامه داد: برای نمونه، در شهر‌هایی مانند یاسوج، سمیرم، شهرکرد، فارسان، فریدونشهر و خوانسار احتمال وقوع این شرایط جوی وجود دارد.

اصغری تصریح کرد: در مقابل، در استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، قزوین، گیلان، مازندران، گلستان، البرز و تهران و همچنین خراسان شمالی، هوا امروز و طی چند روز آینده به شکل نامتعارفی نسبت به این سال گرم خواهد شد؛ این افزایش دما در استان‌های سمنان، قم و خراسان رضوی از فردا، دوشنبه (۲ شهریور) خود را بیشتر نشان خواهد داد.

وی یادآور شد: با توجه به افزایش دما، لازم است مراقب مراتع و جنگل‌ها باشید، زیرا احتمال وقوع حوادث و آتش‌سوزی وجود دارد.

این کارشناس هواشناسی در ادامه با اشاره به فعالیت باد‌های ۱۲۰ روزه گفت: از امروز تا اواخر روز سه‌شنبه (۳ شهریور)، با تشدید باد‌های ۱۲۰ روزه، وقوع طوفان گردوخاک را در استان‌های خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان پیش‌بینی کرده‌ایم.

اصغری در پایان خاطرنشان کرد: اگر مسافر یا ساکن نهبندان، سرایان، اسدیه، سربیشه، زابل، هیرمند، هامون و نیمروز هستید و در فضای باز حضور دارید، حتماً از ماسک استفاده کنید./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده