هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا

رئیس پلیس راهور: دیگر طرحی به نام زوج و فرد نداریم

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: به این ترتیب چنانچه راننده ای از ۲۰ روز اعتبار خود استفاده کرده باشد و بعد از آن بخواهد با پرداخت عوارض در سطح شهر تردد کند، به طور قطع در شرایط اضطرار اجازه تردد در شهر را با پرداخت عوارض نخواهد داشت و فقط کسانی می توانند در سطح شهر تردد کنند که ۲۰ روز رایگان را در هر فصل داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۰۳ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 24
کد خبر: ۳۱۷۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ جزئیات طرح کاهش آلودگی هوا را اعلام کرد و گفت: دیگر طرحی به نام زوج و فرد نداریم.

 

 سردار "محمدرضا مهماندار" ضمن بیان جزئیات طرح کاهش آلودگی هوا، گفت: در طرح نوبتی یا زوج و فرد خودروها که در شرایط آلودگی هوا اجرا می شود معمولا رانندگان به یک سری نکات توجه می کنند؛ در حال حاضر دیگر طرحی به نام زوج و فرد نداریم، بعد از تغییراتی که سال گذشته و امسال در طرح های ترافیک شهر تهران که حلقه اصلی آن به عنوان طرح ترافیک محسوب می شود و حلقه دوم که به آن طرح زوج و فرد اطلاق می شد، امروز به آن طرح «کاهش آلودگی هوا» می گویند و دیگر طرحی به نام زوج و فرد نداریم و بعد از این وقتی که در شرایط اضطرار قرار می گیریم همان طرح کاهش آلودگی هوا است که تا درب منزل گسترش می یابد.

 

وی در خصوص اینکه چه کسانی می توانند در شرایط اضطرار از درب منزل خودور خارج کنند، بیان داشت: فقط کسانی می توانند از درب منزل خارج شوند و تردد کنند که بیست روز رایگانی که در هر فصل در اختیار دارند را داشته و در واقع هنوز از اعتبار ۲۰ روزه آنان باقی مانده باشد.

 

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: به این ترتیب چنانچه راننده ای از ۲۰ روز اعتبار خود استفاده کرده باشد و بعد از آن بخواهد با پرداخت عوارض در سطح شهر تردد کند، به طور قطع در شرایط اضطرار اجازه تردد در شهر را با پرداخت عوارض نخواهد داشت و فقط کسانی می توانند در سطح شهر تردد کنند که ۲۰ روز رایگان را در هر فصل داشته باشند.

 

وی همچنین از شهروندان خواست که دیگر از عبارت طرح زوج و فرد استفاده نکنند چرا که دیگر طرحی به نام زوج و فرد در شهر تهران وجود ندارد و طرح با نام «طرح کاهش آلودگی هوا» شناخته می شود.

 

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با تاکید مجدد بر اینکه تنها کسانی می توانند در شرایط اضطرار در سطح شهر تهران تردد کنند که از ۲۰ روز اعتبار فصلی آنها باقی مانده باشد، گفت: در طرح کاهش آلودگی هوا که همان حلقه دوم است، در شرایط اضطرار که طرح کاهش آلودگی هوا از درب منازل شروع می شود، تنها باید ۲۰ روز اعتبار فصلی وجود داشته باشد در غیر این صورت حتی با پرداخت عوارض نیز نمی توان از خودرو استفاده کرد.

منبع: ایلنا

ارسال نظر
آخرین اخبار