لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد

آغاز ثبت‌نام دریافت طرح ترافیک و کارت بلیت مترو برای خبرنگاران از شنبه

مدیر واحد ساماندهی محدوده ها و طرح های ترافیکی شهر تهران از آغاز ثبت‌نام خبرنگاران برای دریافت آرم طرح ترافیک سال ٩٩ از روز شنبه ٣ اسفند ماه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۴ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 18
کد خبر: ۳۶۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سال‌هاست شهروندان تهرانی باید برای ورود به محدوده طرح ترافیک مجوز اخذ کنند؛ شرایط این امر در سال‌های اخیر تغییراتی کرد و سبک ارائه مجوز از توزیع برچسب‌هایی که شیشه‌ خودروها چسبانده می‌شد به صدور آی‌دی کارت و در ادامه به صورت کنترل هوشمند تغییر یافت. اکنون طبق روال سال‌‌های گذشته زمانی برای ثبت نام خبرنگاران و سایر سهمیه‌بگیران تعیین شده است.

 

بر این اساس زمان ثبت‌نام دریافت مجوز طرح ترافیک سال 99 برای خبرنگاران از اول تا پانزدهم اسفند خواهد بود و آنها می‌توانند در این بازه زمانی نسبت به بارگذاری مدارک خود اقدام کنند. برای سایر ارگان‌ها و سهمیه‌بگیران نیز نامه‌نگاری خواهیم کرد تا از اواسط اسفند، نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

 

به گفته عمار سعیدیان‌فر؛ مدیر واحد ساماندهی محدوده‌ها و طرح‌های ترافیکی شهر تهران، امسال نیز ضوابط سال گذشته در مورد خبرنگاران برقرار است. عمده خبرنگاران، سال گذشته در این سامانه ثبت نام کرده‌اند اما با این حال باید مدارک خود اعم از معرفی‌نامه و گواهی اشتغال به کار ، بیمه خبرنگاری یا 10 اثر خود را در قسمت «خدمات طرح ترافیک» که زیرمجموعه آن «خدمات خاص خبرنگاران و عکاسان» است، بارگذاری کنند.

 

سعیدیان‌فر همچنین با بیان اینکه خبرنگاران تا پایان اسفند ماه مهلت دارند، از طریق سامانه تهران من نسبت به ثبت‌نام و بارگذاری مدارک خود جهت دریافت طرح ترافیک ٩٩ اقدام کنند، تصریح کرد: خبرنگاران متقاضی دریافت کارت بلیت مترو نیز باید در مهلت زمان اعلام شده ( سوم لغایت پایان اسفند ماه) در سامانه « تهران من» ثبت نام کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: تا زمانی که سهمیه‌های سال جدید خبرنگاری تخصیص پیدا نکرده، سهمیه‌های سال قبل آنها معتبر خواهد بود.

 

مدیر واحد ساماندهی محدوده‌ها و طرح‌های ترافیکی سازمان حمل ونقل و ترافیک اظهار کرد: سه‌ درصد کل سهمیه‌های مجاز به ورود محدوده طرح ترافیک مربوط به افراد خاص است که دو‌ سوم آن به خبرنگاران اختصاص خواهد یافت.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار