اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟ وقوع انفجار‌های شدید در شمال اردن / پایگاه الازرق هدف قرار گرفت انفجار‌های مهیب در تازه‌ترین حملات اسرائیل به لبنان درگیری تن به تن گردان‌های قدس با مزدوران اسرائیل در جنوب نوار غزه اسرائیل ۵ اسیر لبنانی را آزاد کرد + اسامی اسرا وزیر جنگ اسرائیل: تا حزب الله خلع سلاح نشود از لبنان عقب نشینی نمی‌کنیم  افزایش شمار قربانیان سیل نپال به ۱۲۸۷ نفر / بیش از ۶ هزار نفر مفقود شدند برنامه کره جنوبی برای اعزام نیرو و ناو به تنگه هرمز ادعای عجیب «بن گویر» درباره ساکنان غزه خسارت میلیارد پوندی بازار بیمه لویدز لندن از جنگ علیه ایران اردن خواستار پایان جنگ علیه ایران شد حمایت ایران از تلاش‌های نیجر برای صیانت از حاکمیت ملی مخالفت چین با تحریم‌های مرتبط با ایران پسکوف: روسیه به حمایت از ایران ادامه خواهد داد پوتین: برای احیای رابطه با آمریکا آماده‌ایم، اما واشنتگن هم باید قدم بردارد وکلای مادورو: آمریکا محاکمه مادورو را متوقف کند

اضطراب و بی‌پولی جنگ ترامپ علیه ایران در خانه‌های نظامیان آمریکایی

نظامی آمریکایی طبق گزارش رویترز پیامدهای جنگ آمریکا علیه ایران صرفا در میدان نبرد نیست و خانواده‌های سربازان نگران هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 August 30
کد خبر: ۳۱۷۳۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، شش ماه پس از آغاز جنگ آمریکا علیه ایران، خانواده‌های نظامیان آمریکایی همچنان با پیامدهای این درگیری دست‌وپنجه نرم می‌کنند؛ از مراقبت از فرزندان و کاهش درآمد گرفته تا اضطراب دائمی ناشی از دوری از اعضای خانواده که در مناطق مختلف، از جمله خاورمیانه، مستقر هستند.

"کورتنی سندرز"، مسئول بخش شیکاگولند سازمان «خانواده‌های ستاره آبی»، بزرگ‌ترین سازمان غیرانتفاعی آمریکا در خدمت خانواده‌های نظامیان، می‌گوید خانواده‌ها در این مدت با «فراز و نشیب شدید احساسات» روبه‌رو بوده‌اند.

او که دو دخترش در نیروی دریایی آمریکا خدمت می‌کنند، گفت: «انگار همیشه روی لبه تیغ هستید.» به گفته سندرز، درست زمانی که خانواده‌ها احساس می‌کنند می‌توانند نفسی بکشند، دوباره با خبری تکان‌دهنده مواجه می‌شوند.

آمریکا بیش از 50 هزار نظامی در سراسر منطقه مستقر دارد و هزاران تفنگدار دریایی و ملوان دیگر نیز برای پشتیبانی از جنگ اعزام شده‌اند. رویترز مدعی شده تاکنون 18 نظامی آمریکایی در این درگیری کشته و بیش از 750 نفر زخمی شده‌اند.

در نظرسنجی سازمان «خانواده‌های ستاره آبی» از حدود 200 خانواده نظامیان فعال در اوایل ماه مارس، 81 درصد از پاسخ‌دهندگان اعلام کردند جنگ با ایران باعث افزایش استرس آنها شده است.

این سازمان در واکنش به فشارهای ایجادشده، برنامه‌های حمایتی خود را افزایش داده و با راه‌اندازی منابع آنلاین، برگزاری نشست‌های مجازی و حضوری و ایجاد ارتباط میان همسران نظامی، تلاش کرده است حمایت بیشتری از خانواده‌ها فراهم کند.

یکی از مشکلات اصلی، تمدید غیرمنتظره مأموریت برخی نظامیان است. ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس آبراهام لینکلن» بیش از 200 روز بدون توقف فعالیت کرد؛ رکوردی که به گفته قانون‌گذاران دموکرات، در دوران معاصر بی‌سابقه بوده است. رسانه‌های نظامی همچنین از کاهش روحیه و تلاش‌هایی برای خودکشی در میان حدود 5 هزار ملوان و تفنگدار دریایی این ناو خبر داده‌اند؛ ادعاهایی که پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، آنها را به‌شدت رد کرده و گفته است شرایط داخل ناو به‌طور کامل نادرست توصیف شده است.

جنگ همچنین فشار مالی قابل توجهی بر برخی خانواده‌ها وارد کرده است. اعضای گارد ملی در زمان‌هایی که اعزام نیستند، معمولاً مشاغل عادی دارند و اعزام ناگهانی آن‌ها می‌تواند درآمد اصلی خانواده را قطع کند.

سندرز با اشاره به این وضعیت گفت تصور رایجی در میان غیرنظامیان وجود دارد که اگر فردی در ارتش خدمت کند، تمام هزینه‌های خانواده‌اش تأمین می‌شود، اما «این واقعاً درست نیست».

پنتاگون نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد نگرانی‌های این خانواده‌ها را می‌بیند و می‌شنود و برای تأمین منابع، کمک و ثبات مورد نیاز آنها در این شرایط دشوار، هر اقدامی را که لازم باشد انجام خواهد داد.

با وجود تلاش خانواده‌ها برای ادامه زندگی عادی، نگرانی درباره زمان بازگشت نظامیان همچنان پابرجاست. پت می‌گوید نبودن پدر در رویدادهای ورزشی فرزندان، از نظر عاطفی برای خانواده دشوار بوده است، هرچند به گفته او، فرزندانش انعطاف‌پذیر هستند.

گزارش رویترز نشان می‌دهد که پیامدهای جنگ تنها در میدان نبرد دیده نمی‌شود و ادامه درگیری، فشار روانی، مالی و خانوادگی سنگینی بر خانواده‌های نظامیان آمریکایی تحمیل کرده است؛ خانواده‌هایی که در میان اعزام‌های طولانی، مذاکرات ناموفق و ادامه تنش‌ها، همچنان در انتظار بازگشت عزیزان خود هستند.

کلمات کلیدی: نظامیان آمریکا
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار