جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است پاپ «لئو چهاردهم» به درخواست اسقف‌های بیت المقدس برای صلح در غزه پیوست آمریکا تحریم‌های مرتبط با کره شمالی اعمال کرد رایزنی گروسی با وزیر انرژی آمریکا درباره ایران نتانیاهو: با اداره غزه توسط آمریکا موافقم رایزنی وزرای خارجه آمریکا و تروئیکای اروپایی درباره ایران ترامپ تعرفه ۵۰ درصدی علیه هند وضع کرد رایزنی تهران-باکو درباره رویداد‌های منطقه‌ای و بین‌المللی کمالوندی: بازرسان آژانس بر تعویض سوخت نیروگاه اتمی بوشهر نظارت می‌کنند علی‌اف: قانون اساسی ارمنستان توافق با ایروان را معطل کرده است فرماندار تگزاس: چین، روسیه، کره شمالی و ایران حق خرید زمین در این ایالت را ندارند

آسیب مغزی ۲ نظامی آمریکایی در حمله به عین‌الاسد

۲ مقام آمریکایی روز دوشنبه (به وقت محلی) تائید کردند که ۲ تن از نظامیان این کشور در حمله موشکی بالستیک به پایگاه عین‌الاسد دچار ضربه مغزی شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۶ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 23
کد خبر: ۲۲۴۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سابرینا سینگ معاون سخنگوی پنتاگون روز دوشنبه با تائید آسیب مغزی ۲ تن از نظامیان آمریکا در حمله به عین‌الاسد، به خبرنگاران گفت: حمله شامگاه شنبه تا به امروز یکی از بزرگترین حملات موشک‌های بالستیک بود که ایالات متحده شاهد انجام آن از سوی شبه‌نظامیان عراقی بوده است.

وی در ادامه سخنان خود افزود: ۲ نظامی آمریکایی که در جریان حمله موشک‌های بالستیک شامگاه شنبه آسیب مغزی دیده بودند، پس از طی مراحل درمانی، به محل خدمت خود بازگشته‌اند.

در همین حال ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) نیز در بیانیه‌ای حمله شامگاه شنبه و ضربه مغزی ۲ نظامی آمریکا در این حمله را تائید کرده است.

در بیانیه سنتکام آمده است: چندین موشک و راکت بالستیک پایگاه عین‌الاسد را هدف قرار دادند و در حالی که اکثر آن‌ها توسط پدافند هوایی این پایگاه رهگیری و منهدم شدند، اما برخی از آن‌ها به اهداف خود اصابت کردند.

به نوشته‌ای بی سی، پیش از این پایگاه‌های آمریکایی در عراق معمولاً با استفاده از راکت و پهپاد مورد حمله قرار می‌گرفتند، اما استفاده از موشک‌های بالستیک در حمله شامگاه شنبه تحولی جدید در این حملات محسوب می‌شود.

این حملات در حالی صورت می‌گیرد که تنش‌های فزاینده در منطقه با گذشت بیش از یکصد روز از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به مردم فلسطین به اوج خود رسیده و پایگاه‌ها و نیرو‌های ایالات متحده در منطقه به عنوان حامی اصلی (رژیم) اسرائیل هدف حملات انتقام‌جویانه گروه‌های مقاومت در منطقه قرار گرفته است.

شبکه خبری المیادین روز شنبه به نقل از منابع خود درباره حمله به پایگاه عین الاسد گزارش داد: طبق ارزیابی‌های اولیه پایگاه عین الاسد شامگاه شنبه از چند جهت هدف موشک‌های سنگین قرار گرفت.

این منابع گزارش دادند: دستکم ۱۰ موشک به اطراف پایگاه عین الاسد و بخش استقرار نیرو‌های آمریکا اصابت کرد و چند موشک نیز رهگیری شد.

این منابع همچنین گفتند که این حمله و انفجار‌های ناشی از آن شدیدترین حمله از ابتدای حملات به پایگاه‌های آمریکایی از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون بوده است.

خبرگزاری رویترز نیز به نقل از یک مقام آمریکایی مدعی شده بود که در حمله روز شنبه به پایگاه عین الاسد که نیرو‌های آمریکایی در آن مستقر هستند، از موشک بالستیک استفاده شده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار