ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

حریری رسما دولت را تحریم کرد

حریری رسما دولت را تحریم کرد نخست وزیر موقت لبنان در اشاره به جریان آزاد ملی اعلام کرد، دولت آینده که حسان دیاب مامور تشکیل آن شده دولت جبران باسیل خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۰۴ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 25
کد خبر: ۳۱۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعد حریری، نخست وزیر موقت لبنان در گفت‌وگو با سایت "مستقبل وب" گفت، او نخست وزیر مکلف را معرفی نکرده و جریان المستقبل هرگز در دولتی که دیاب قصد تشکیل آن را دارد، مشارکت نخواهد کرد و در صورتیکه برای رای‌گیری به پارلمان معرفی شود، به آن رای اعتماد نخواهد داد.

 

حریری خاطرنشان کرد، هجمه‌ای تحت عنوان "حریری سیاسی" وجود دارد اما این هجمه هرگز محقق نمی‌شود و او با قدرت مقابل آن خواهد ایستاد.

 

نخست وزیر موقت لبنان اواخر اکتبر تحت فشارهای معترضان که خواهان تغییر طبقه سیاسی کنونی، مبارزه با فساد و اصلاح اقتصادی بودند، استعفا کرد. او آنچه شیطنت طایفه سنی‌ها در لبنان خوانده شده و آنها را به سرقت کشور متهم می‌کند، رد کرد.

 

دوحزب جریان آزاد ملی و القوات اللبنانیه مخالفت خود را با معرفی حریری به عنوان نخست وزیر دولتی از متخصصان اعلام کردند تا اینکه دیاب مامور تشکیل کابینه شد. او در رایزنی‌های پارلمانی الزام آور رای ۶۹ نماینده از مجموع ۱۲۸ نماینده را به دست آورد.

 

از سوی دیگر، نخست وزیر مکلف لبنان گفته است، رایزنی‌ها درباره تشکیل دولت همچنان در ابتدای راه است.

 

این اظهارات او بعد از رایزنی‌ها روز گذشته‌اش با میشل عون، رئیس‌جمهوری لبنان در کاخ بعبدا مطرح شد.

 

او تاکید کرد، اوضاع بر وفق مراد پیش می‌رود.

 

همزمان با اتهام‌زمنی‌ها مبنی بر اینکه او با حمایت حزب‌الله لبنان و هم‌پیمانانش مامور تشکیل دولت شده، دیاب -شخصیت آکادمیک و وزیر سابق آموزش- اتهامات مبنی بر اینکه تحت کنترل حزب‌الله لبنان خواهد بود، رد کرد و وعده تشکیل دولتی از متخصصان را ظرف شش هفته داد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار