وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

ادعای یک رسانه لبنانی درباره علت سفر ظریف به عمان

این منبع دیپلماتیک می گوید: هر دو طرف ایرانی و سعودی در رابطه با بحران یمن پیشنهاداتی مطرح کرده اند اما خود یمنی ها باید برای حل بحران توافق کنند و بقیه طرف ها تنها می توانند به آنها کمک کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۰۴ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 25
کد خبر: ۳۱۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک رسانه لبنانی مدعی شد که سفر ظریف به عمان به منظور ایجاد توافق میان عربستان و انصار الله یمن است.

 

پایگاه خبری العهد لبنان به نقل از یک دیپلمات ایرانی که نام او را فاش نکرده مدعی شد که محمد جواد ظریف به منظور ایجاد توافق میان عربستان و انصار الله یمن به عمان سفر کرده است و دیدارهایش با مقامات انصار الله و عمانی نیز در همین راستا بوده است.

 

این منبع می گوید که تهران در کنار مسقط برای ایجاد توافق میان عربستان و انصار الله یمن تلاش می کنند و ریاض در وهله اول قبول کرده است که مذاکره کند و اکنون مذاکرات مستقیمی میان عربستان و انصار الله شکل گرفته است اما تا به این لحظه نتیجه ای به همراه نداشته است.

 

این منبع دیپلماتیک می گوید: هر دو طرف ایرانی و سعودی در رابطه با بحران یمن پیشنهاداتی مطرح کرده اند اما خود یمنی ها باید برای حل بحران توافق کنند و بقیه طرف ها تنها می توانند به آنها کمک کنند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر