ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

جزییات بازداشت مدیران شهری و اعضای شورای پاکدشت

جزییات بازداشت مدیران شهری و اعضای شورای پاکدشت دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پاکدشت افزود: هر ۱۷ نفر به اتهام سوء استفاده‌های مالی، اخذ رشوه و واسطه گری در اخذ رشوه تفهیم اتهام شدند و قرار تامین بازداشت موقت برای همه این افراد صادر شده و این افراد در بازداشت هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۰۴ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 25
کد خبر: ۳۱۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دادستان پاکدشت از دستگیری ۲ عضو شورای شهر به همراه ۱۳ کارمند شهرداری این شهر خبر داد.

 

رحیم علیشپور با اشاره به دستگیری ۱۷ نفر به اتهام ارتشا در این شهرستان اظهار داشت: مدتی بود در شهرستان گزارشی از افراد و مسئولان مختلف به شکل‌های مختلف و به صورت شفاهی به ما وصول می‌شد مبنی بر اینکه در حوزه ساخت و ساز‌های غیرمجاز حوزه شهری سواستفاده‌هایی انجام می‌شود.

 

وی سپس تصریح کرد: در نتیجه ورود دستگاه قضایی به این موضوع و همکاری سپاه پاسداران و تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) ۱۷ نفر تاکنون بازداشت شدند که ۲ نفر از اعضای شورای شهر پاکدشت شامل رئیس شورای شهر و یک عضو شورا، ۱۳ نفر از کارمندان شهرداری و پلیس ساختمانی و ۲ نفر از افرادی که از بیرون همکاری داشتند از جمله افراد بازداشت شده هستند.

 

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پاکدشت افزود: هر ۱۷ نفر به اتهام سوء استفاده‌های مالی، اخذ رشوه و واسطه گری در اخذ رشوه تفهیم اتهام شدند و قرار تامین بازداشت موقت برای همه این افراد صادر شده و این افراد در بازداشت هستند.

 

علیشپور با اشاره به تحقیقات و مدارک آماده شده در این زمینه بیان کرد: تقریبا تمام دلایل و مدارک آماده شده است و تحقیقات در مورد این پرونده به اندازه کافی به عمل آمده است و حدود ۴۰۰ نفر اعلام آمادگی کردند که مراجعه کرده و در این خصوص با ما همکاری داشته باشند.

 

وی ضعف نظارت در مجموعه مدیریت شهری را عامل مهم این اتفاق دانست و افزود: مسئولان نظارتی یا به شدت بی کفایت و ناکارآمد و یا به شدت بی خاصیت و بی توجه هستند چرا که مجموعه شهری برای خود بازرسی دارد مجموعه شهرداری برای خود حراست دارد و شورای شهر دستگاهی است که باید بر آن‌ها نظارت بکنند.

 

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پاکدشت گفت: این فسادی که محرز شده مربوط به بررسی در نقطه‌ای از شهر است و ما هنوز تمام شهر را جلو نرفته ایم و بررسی نکرده ایم.

 

علیشپور با اشاره به احتمال افزایش افراد دخیل در این پرونده خاطرنشان کرد: تحقیقات در محله‌های دیگر ادامه خواهد داشت و با عوامل احتمالی دیگر چه در پلیس ساختمانی، چه در شورای شهر و یا مجموعه شهرداری برخورد جدی خواهد شد.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار