آخرین قیمت طلا دلار سکه؛ شامگاه دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵/ قیمت دلار کاهشی شد؟ پیش‌بینی بورس سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا دست‌دوم ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ جزئیات حراج شمش طلا سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ + مبلغ کارمزد و مدارک جدید برای متقاضیان آخرین قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ / جدول جزییات مهم درباره واریز معوقات فروردین ماه بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی جزئیات جدید از پرداخت معوقات رتبه بندی بازنشستگان آموزش و پرورش + زمان واریز و مبالغ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ جزییات جدید از ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ واریز مستقیم حقوق از پایان شهریور ۱۴۰۵ جزییات افزایش ۲ میلیون تومانی اعتبار کارت امید مادران در شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا و سکه امروز ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت دلار فردا سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ قیمت نقره امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ / جدول وضعیت خرید و فروش طلا در بازار جهانی طلا شرایط فروش اقساطی کرمان موتور شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد؛ KMC Eagle را قسطی بخرید قیمت طلا امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵؛ آخرین قیمت طلای ۱۸ عیار + جدول

حقوق کارکنان شرکتی از این ماه مستقیم واریز می‌شود؛ جزئیات طرح جدید

مجلس  معاون حقوقی، مجلس و استان‌های سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: ساماندهی کارکنان شرکتی در گام نخست انجام شده و از پایان شهریور، حقوق این کارکنان به‌صورت مستقیم به حساب خودشان واریز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 September 07
کد خبر: ۳۱۷۹۶۵

به گزارش راهبردمعاصر، سیدفاضل موسوی روز پنجشنبه در حاشیه جشنواره شهید رجایی استان زنجان در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت ساماندهی و تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی، افزود: موضوع تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی حدود ۱۵ تا ۲۰ سال است که مطرح بوده، اما به دلایل مختلف در دولت‌های گذشته اقدام جدی و نهایی در این زمینه انجام نشده است.

وی افزود: با توجه به محدودیت‌های قانون برنامه هفتم توسعه و قانون مدیریت خدمات کشوری، سازمان اداری و استخدامی تلاش کرده است گام نخست را برای ساماندهی این کارکنان به‌صورت جدی بردارد و این موضوع با مصوبه شورای عالی اداری دنبال شده است.

موسوی ادامه داد: در مرحله نخست، ساماندهی بخشی از کارکنانی که به صورت شرکتی مشغول به کار هستند انجام شده و حقوق آنها به صورت مستقیم به حساب خودشان واریز خواهد شد و شرکت‌ها دیگر در این بخش دخل و تصرفی نخواهند داشت.

وی گفت: پیش‌بینی می‌شود نخستین پرداخت مستقیم حقوق این کارکنان در پایان شهریور انجام شود و در کنار آن، نظارت بر پرداخت حق بیمه و تأمین اجتماعی و همچنین نحوه به‌کارگیری این افراد نیز افزایش خواهد یافت.

معاون سازمان اداری و استخدامی کشور تاکید کرد: این اقدام مرحله ابتدایی ساماندهی کارکنان شرکتی است و امیدواریم در مراحل بعدی، پیگیری و اقدامات برای تعیین تکلیف این قشر با جدیت بیشتری دنبال شود.

وی درباره تعداد کارکنان شرکتی ثبت‌نام‌شده در سامانه نیز گفت: تاکنون حدود ۷۰۰ هزار نفر در سامانه مربوط ثبت‌نام کرده‌اند ولی این تعداد می‌تواند بیشتر باشد.

موسوی درباره وضعیت تکریم ارباب رجوع در دستگاه‌های اجرایی نیز افزود: آمار موجود درباره میزان رضایتمندی از نحوه ارائه خدمات و تکریم ارباب رجوع در دستگاه ها چندان خوش‌بینانه نیست و به همین دلیل سازمان اداری و استخدامی برای نظارت بر کیفیت خدمات، سامانه «فواد ۱۲۸» را راه‌اندازی کرده است.

وی افزود: امروز سراسر کشور تحت پوشش این سامانه قرار دارد و شهروندان می‌توانند در صورت دریافت خدمات نامناسب، بی‌توجهی کارکنان، حضور نداشتن کارمند در محل کار یا به تعویق انداختن امور، موضوع را از طریق سامانه فواد ۱۲۸ اعلام کنند.

معاون حقوقی، مجلس و استان‌های سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: میانگین زمان پاسخگویی و رسیدگی به درخواست‌های ثبت‌شده در این سامانه حدود سه ساعت است و این سامانه امکان نظارت دقیق‌تر بر عملکرد کارکنان در ارتباط با مردم را فراهم کرده است.

موسوی ادامه داد: سامانه‌ای برای مدیران ارشد نیز طراحی شده است که رئیس سازمان اداری و استخدامی، استانداران و مدیران استان‌ها می‌توانند در لحظه مشاهده کنند کدام دستگاه اجرایی دارای شکایت است و موضوع شکایت شهروندان چیست.

وی خاطرنشان کرد: در کنار این سامانه، یک سیستم بازرسی جدی نیز برای نظارت بر عملکرد دستگاه‌ها و رسیدگی به موارد انجام نشدن صحیح وظایف کارکنان پیش‌بینی شده که از جایگاه قانونی برخوردار است.

معاون سازمان اداری و استخدامی کشور در ادامه درباره برگزاری آزمون‌های استخدامی گفت: آزمون‌های استخدامی بر اساس قانون و متناسب با پست‌ها و نیازهای دستگاههای اجرایی و وزارتخانه‌ها برگزار می‌شود.

موسوی افزود: وزارتخانه‌هایی مانند آموزش و پرورش و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که معمولاً متقاضی بیشتری برای جذب نیروی انسانی دارند، بر اساس نیازهای خود درخواست جذب نیرو ارائه می‌کنند و آزمون‌ها نیز متناسب با این نیازها برگزار خواهد شد.

وی گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال چند مرحله آزمون استخدامی برای تأمین نیروی انسانی مورد نیاز دستگاه‌های اجرایی برگزار شود./ایرنا

کلمات کلیدی: مجلس
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار