هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی انهدام شبکه فساد اقتصادی در شهرداری درگز/ تعقیب قضایی شهردار، ۴ عضو شورا و ۱۲ نفر دیگر/ ۸ نفر روانه زندان شدند

هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

آمپول لاغری مدیرکل دفتر پایش و نظارت بر مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو نسبت به تبلیغات گسترده و گاه فریبنده دارو‌های کاهش وزن هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۲ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 September 07
کد خبر: ۳۱۸۰۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، مدیرکل دفتر پایش و نظارت بر مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو با هشدار نسبت به تبلیغات گسترده و گاه فریبنده دارو‌های کاهش وزن تاکید کرد: لاغری زمانی ارزشمند است که در خدمت سلامت باشد، نه اینکه سلامت فرد برای رسیدن به عددی خاص روی ترازو یا الگو‌های تبلیغاتی زیبایی قربانی شود.

دکتر نازیلا یوسفی، مدیرکل دفتر پایش و نظارت بر مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، با اشاره به تبلیغات گسترده آمپول‌های کاهش وزن با نام‌های تجاری مختلف گفت: این تبلیغات ممکن است این تصور را ایجاد کند که صرف کاهش وزن، فارغ از علت و شیوه آن، یک موفقیت محسوب می‌شود؛ در حالی که اگر لاغری به قیمت آسیب به سلامت تمام شود، با هدف اصلی درمان در تضاد است.

وی افزود: لاغری زمانی ارزشمند است که در خدمت سلامت باشد، نه اینکه سلامت افراد برای رسیدن به یک عدد خاص روی ترازو یا برخورداری از یک تصویر تبلیغاتی از زیبایی قربانی شود. تبدیل لاغری به یک ارزش مطلق و تشویق افراد به کاهش سریع وزن، بدون توجه به علت چاقی، نیاز واقعی بدن و شرایط پزشکی، می‌تواند به مصرف غیرمنطقی دارو‌های کاهش وزن منجر شود.

یوسفی تاکید کرد: آمپول‌ها و دارو‌های کاهش وزن، معجزه‌ای برای همه افراد و راهکاری برای کاهش چند کیلوگرم وزن با هدف زیبایی نیستند. این دارو‌ها مانند هر داروی دیگری برای درمان یک بیماری تجویز می‌شوند و مصرف آنها باید بر اساس شرایط پزشکی فرد و با تشخیص پزشک انجام شود.

مدیرکل دفتر پایش و نظارت بر مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو ادامه داد: هدف از درمان چاقی صرفا کاهش عدد وزن نیست، بلکه باید به بهبود سلامت و کیفیت زندگی فرد منجر شود؛ بنابراین نمی‌توان هر نوع کاهش وزن، با هر روش و به هر قیمتی را موفقیت تلقی کرد.

وی با تأکید بر ضرورت مقابله با تبلیغات غیرتخصصی دارو‌های کاهش وزن گفت: مردم نباید تحت تأثیر تبلیغات یا توصیه‌های غیرتخصصی اقدام به تهیه و مصرف این دارو‌ها کنند و تصمیم درباره استفاده از آنها باید بر اساس شرایط پزشکی و نیاز واقعی فرد اتخاذ شود.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، یوسفی خاطرنشان کرد: سلامت ارزشمندتر از آن است که قربانی مد، تبلیغات و عجله برای لاغر شدن شود.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار