مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران 

رسیدگی به موضوع آلودگی هوا مناسبتی است

رییس شورای شهر تهران گفت: متاسفانه به موضوع آلودگی هوا مناسبتی پرداخته می شود و راه حل‌ها پس از گذر از روزهای ناسالم به فراموشی سپرده می شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۰۴ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 25
کد خبر: ۳۱۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران با حضور در یک برنامه تلویزیونی با موضوع آلودگی هوا با اشاره به اینکه بحث آلودگی هوا موضوع جدیدی نیست و موضوعی هر ساله است گفت: آلودگی هوا ریشه‌ای ۵۲ ساله در کشور دارد و در دنیا به دلیل آلودگی هوا بسیاری جان باختند که با تصویب قانون هوای پاک در کشورهای پیشرفته وضعیت رو به بهبودی رفت.

 

وی ادامه داد: در دنیا هم وقتی شاخص آلودگی هوا بالای ۲۰۰ می‌رسد و وضعیت بحرانی است اقداماتی را انجام می‌دهند، به طور مثال سال گذشته در پاریس هم به دلیل آلودگی هوا بخشی از شهر را تعطیل کردند.

 

هاشمی با بیان اینکه برای نخستین بار موضوع آلودگی هوا در برنامه نخست توسعه مطرح شد، گفت: در سال ۹۶ قانون هوای پاک تصویب شد که اگر این قانون به درستی اجرا شود می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل کند. اینکه به طور مناسبتی به موضوع آلودگی هوا پرداخته شود درست نیست. تنها در این هفته راه حل‌هایی برای کاهش آلودگی هوا مطرح می‌شود که اتفاقاً راه حل های خوبی است اما با گذشتن از این هفته این راه حل‌ها اجرایی نمی‌شود.

 

وی ادامه داد: در کشورهای دیگر با اجرای قانون هوای پاک بخش زیادی از مشکلات خود را حل کرده‌اند و ما نیز باید به دنبال اجرای قانون باشیم.

 

رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به این پرسش که نقش شهرداری‌ها در قانون هوای پاک چیست، گفت: در این قانون مسئولیت مستقیمی به شوراها داده نشده است اما به وزارت کشور مسئولیت‌هایی واگذار شده است.

 

هاشمی با بیان اینکه در قانون هوای پاک ۱۸ دستگاه مسئولیت دارند، اظهار داشت: هماهنگی این ۱۸ دستگاه دشوار است و گمان می‌کنم تا زمانی که این ۱۸ دستگاه مسئولیت دارند امکان اجرای قانون وجود ندارد.

 

منبع:مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار