آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

رسیدگی به موضوع آلودگی هوا مناسبتی است

رسیدگی به موضوع آلودگی هوا مناسبتی است رییس شورای شهر تهران گفت: متاسفانه به موضوع آلودگی هوا مناسبتی پرداخته می شود و راه حل‌ها پس از گذر از روزهای ناسالم به فراموشی سپرده می شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۰۴ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 25
کد خبر: ۳۱۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران با حضور در یک برنامه تلویزیونی با موضوع آلودگی هوا با اشاره به اینکه بحث آلودگی هوا موضوع جدیدی نیست و موضوعی هر ساله است گفت: آلودگی هوا ریشه‌ای ۵۲ ساله در کشور دارد و در دنیا به دلیل آلودگی هوا بسیاری جان باختند که با تصویب قانون هوای پاک در کشورهای پیشرفته وضعیت رو به بهبودی رفت.

 

وی ادامه داد: در دنیا هم وقتی شاخص آلودگی هوا بالای ۲۰۰ می‌رسد و وضعیت بحرانی است اقداماتی را انجام می‌دهند، به طور مثال سال گذشته در پاریس هم به دلیل آلودگی هوا بخشی از شهر را تعطیل کردند.

 

هاشمی با بیان اینکه برای نخستین بار موضوع آلودگی هوا در برنامه نخست توسعه مطرح شد، گفت: در سال ۹۶ قانون هوای پاک تصویب شد که اگر این قانون به درستی اجرا شود می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل کند. اینکه به طور مناسبتی به موضوع آلودگی هوا پرداخته شود درست نیست. تنها در این هفته راه حل‌هایی برای کاهش آلودگی هوا مطرح می‌شود که اتفاقاً راه حل های خوبی است اما با گذشتن از این هفته این راه حل‌ها اجرایی نمی‌شود.

 

وی ادامه داد: در کشورهای دیگر با اجرای قانون هوای پاک بخش زیادی از مشکلات خود را حل کرده‌اند و ما نیز باید به دنبال اجرای قانون باشیم.

 

رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به این پرسش که نقش شهرداری‌ها در قانون هوای پاک چیست، گفت: در این قانون مسئولیت مستقیمی به شوراها داده نشده است اما به وزارت کشور مسئولیت‌هایی واگذار شده است.

 

هاشمی با بیان اینکه در قانون هوای پاک ۱۸ دستگاه مسئولیت دارند، اظهار داشت: هماهنگی این ۱۸ دستگاه دشوار است و گمان می‌کنم تا زمانی که این ۱۸ دستگاه مسئولیت دارند امکان اجرای قانون وجود ندارد.

 

منبع:مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار