چه دستگاهی متولی ایستگاه‌های سنجش آلودگی هواست؟-راهبرد معاصر
راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور

چه دستگاهی متولی ایستگاه‌های سنجش آلودگی هواست؟

اگر نگاهی به قانون داشته باشیم بر اساس قانون، ایجاد و به روز رسانی ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا در کشور به عهده سازمان محیط زیست بوده و این مسئله در استان‌ها از طریق اداره کل محیط زیست استان دنبال می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۶ - ۰۵ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 26
کد خبر: ۳۱۸۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ اظهار نظر اخیر مدیرکل محیط زیست استان در جلسه روز دوشنبه شورای شهر مبنی بر اینکه هزینه راهبری و نگهداری ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا زیاد بوده و با توجه به اعتبارات محدود اداره کل محیط زیست، شهرداری باید در این امر کمک و مشارکت داشته باشد، برخی حواشی را به دنبال داشت.

 

این سخنان در حالی مطرح می شود که شهرداری در خصوص راهبری و نگهداری ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا مسؤولیت قانونی ندارد و در حوزه حفظ محیط زیست و کنترل آلاینده ها وظایفی دیگری بر عهده دارد که نسبت به انجام این وظایف متعهد است.

 

اگر نگاهی به قانون داشته باشیم بر اساس قانون، ایجاد و به روز رسانی ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا در کشور به عهده سازمان محیط زیست بوده و این مسئله در استان‌ها از طریق اداره کل محیط زیست استان دنبال می‌شود.

 

بر اساس بررسی های صورت گرفته در سال‌های اخیر شهرداری قم برای مساعدت و کمک به این موضوع وارد عمل شده و بین شهرداری قم و اداره کل محیط زیست استان توافقی صورت گرفت و شهرداری برای کمک به موضوع بروز رسانی ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا اقدامی را انجام داده است.

 

اما وظیفه اصلی شهرداری در مسئله آلودگی هوا کاشت چمن و درختکاری، تقویت فضای سبز، رفت و روب و جمع آوری زباله و پسماند و جلوگیری از وارد آمدن آسیب به محیط زیست و همچنین تقویت هرچه بیشتری حمل و نقل عمومی است.

 

تحقیقات ثابت کرده است در ازای هر 1.5 مترمربع چمنی که کاشته می شود اکسیژن مورد نیاز یک نفر در یکسال تامین می‌شود که در حال حاضر سرانه فضای سبز قم به 19.6 متر مربع رسیده است که در چشم انداز شهرداری قرار است این میزان به 26 متر مربع برسد.

 

شهرداری سالانه حدود 300 میلیارد تومان در بحث حفظ و نگهداری فضای سبز، جمع آوری زباله و حفظ محیط زیست هزینه کرده  و همچنین در زمینه کاهش آلاینده ها، اورهال اتوبوس‌ها، خرید اتوبوس جدید، نوسازی تاکسی‌ها و... نیز حجم بالایی از اعتبارات را پرداخت می‌کند.

 

بهتر است هر کدام از دستگاه‌های متولی ابتدای امر به وظایف و تکالیفی که قانون بر عهده آنها گذاشته است به صورت تمام و کمال عمل کرده و در صورت انجام تعهدات نسبت به کمک رسانی به دیگر دستگاه‌ها اهتمام داشته باشند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار