واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه ایران ترامپ: به زودی درباره ایران تصمیم خواهیم گرفت غریب‌آبادی: آمریکا باید در مذاکرات انعطاف نشان دهد، نه ایران هشدار تخلیه ائتلاف سعودی برای انجام عملیات ویژه در صنعا واکنش ناتو به بیانیه ضدایرانی ۲۹ کشور درباره حادثه فرفورد اردوغان: توافق مکه را برای تصویب به پارلمان ارسال می‌کنیم تحریم انگلیس علیه ۲ مقام ایرانی هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است فرمانده ناتو: برای جنگ آماده‌ایم، اما درگیری قریب‌الوقوع نیست گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و بن فرحان درباره تنش در منطقه نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند عربستان از زخمی شدن چند تن در حمله به فرودگاه ریاض خبر داد شنیده شدن صدای انفجار مهیب در ریاض اعلام «آتش‌بس انرژی» میان روسیه و اوکراین توسط ترامپ / «هر دو طرف توافق کردند؛ آن را نشکنید!»

تهدید صریح انصارالله علیه عربستان؛ تشدید تنش با تشدید تنش پاسخ داده می‌شود

یمن عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن گفت: معادله ارتش یمن مبنی بر «محاصره در برابر محاصره» و «تشدید تنش نظامی در برابر تشدید تنش نظامی» در قبال عربستان نیز ادامه خواهد یافت. 
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 September 13
کد خبر: ۳۱۸۵۳۸

به گزارش راهبردمعاصر؛ «علی الدیلمی» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در گفت وگو با شبکه خبری «العهد» تصریح کرد: ما همچنان بر مبنای معادله «تشدید تنش در برابر تشدید تنش» و «محاصره در برابر محاصره» عمل می‌کنیم.

وی با اشاره به سابقه شکست خورده آمریکا در برخورد نظامی با نیروهای مسلح یمن در گذشته و درس سختی که واشنگتن در این زمینه گرفت، گفت: ایالات متحده در مورد یمن تجربه دارد. این کشور نیز همانند عربستان سعودی ائتلافی علیه یمن تشکیل و این کشور را هدف تجاوزگری نظامی قرار داد، اما به جایی نرسید.

الدلیمی تاکید کرد: ایالات متحده به خوبی می‌داند که ما اهل سازش نیستیم و تسلیم اراده آمریکا نخواهیم شد. برعکس، ما کشتی‌های جنگی آمریکایی را درهم شکسته و مورد اصابت قرار دادیم و این درس سختی برای آمریکا بود. ما حتی نقاط ضعف نیروی دریایی ایالات متحده را برملا کردیم و همین امر، ایالات متحده را بر آن داشت تا در راهبردی دریایی و همچنین سلاح‌ها و اداوات و تجهیزات نظامی خود تجدید نظر کند.
عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن با اشاره به تداوم حملات سعودی‌ها به یمن و پاسخ سنگین نیروهای مسلح یمن به آن تصریح کرد: هزینه ادامه تجاوز و محاصره یمن برای دشمن سعودی بسیار بالاست، اما دشمن بر ادامه این وضعیت خطرناک اصرار دارد.

وی افزود: جامعه بین‌المللی باید این اقدامات و این وحشیگری عربستان علیه غیرنظامیان یمنی را متوقف می‌کرد اما وقتی قوانین بین‌المللی به حالت تعلیق درآمد و سازمان ملل متحد ایفای مسوولیت خود را در راستای خدمت به آمریکایی‌ها و دشمن سعودی به حالت تعلیق درآورد، ما مجبور شدیم که معادله «محاصره در برابر محاصره» و «تشدید تنش نظامی در برابر تشدید تنش نظامی» را در قبال عربستان اعمال کنیم و به آن ادامه خواهیم داد زیرا سطح درد و رنج‌های انسانی در یمن، شدید است./ایرنا

کلمات کلیدی: یمن
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار