آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

رتبه بندی معلمان با حقوق بهمن پرداخت می‌شود

رتبه بندی معلمان با حقوق بهمن پرداخت می‌شود وزیر آموزش و پرورش از پرداخت معوقات رتبه‌بندی معلمان به همراه حقوق بهمن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۰۸ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 29
کد خبر: ۳۲۰۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  محسن حاجی‌میرزایی، وزیر آموزش و پرورش در حاشیه بازدید از مدرسه اقلیت مذهبی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در آستانه سال نو میلادی و به مناسبت میلاد حضرت مسیح بازدیدی از مدرسه اقلیت مذهبی داشتیم و بازدید از مدرسه نشان داد این فضای آموزشی متناسب با تعداد دانش‌آموزان امکانات مناسبی دارد.

 

او ادامه داد: این مدارس به جهت تعدد، قصد تجمیع داشتند اما شرایط فعلی نشان می‌دهد که فضای آموزشی مناسب دانش آموزان است.

 

وزیر آموزش و پرورش در ادامه درباره موکول شدن پرداخت مطالبات فرهنگیان به سال بعد گفت: متاسفانه کسانی هستند که دائما با دامن زدن به شایعات، منجر به تشویش اذهان فرهنگیان می‌شوند، ما طبق وعده‌ای که داده ایم، طرح رتبه بندی را تصویب و ابلاغ کردیم و مراحل اجرایی آن آغاز شد.

 

او افزود: بیش از ۷۰۰ هزار معلم تحت پوشش طرح رتبه‌بندی فرهنگیان قرارمی‌گیرند و تعهد کردیم که مزایای آن از اول مهر ۹۸ اختصاص یابد؛ به محض اینکه رتبه بندی اجرا شد، مزایا پرداخت خواهد شد و تمام تلاش را می‌کنیم که با حقوق بهمن تمام مزایا پرداخت شود. طبق برنامه‌ریزی انجام شده متوسط افزایش حقوق، ۴۲۰ هزار تومان است که البته برخی بیشتر و برخی کمتر دریافتی خواهند داشت.



حاجی‌میرزایی درباره نظارت و برخورد با مدارس غیردولتی متخلف بیان کرد: روی استاندارد‌های خودمان جدی هستیم و با دقت نظارت داریم؛ اولیا هم می‌توانند در مواردی که تخلفی صورت می‌گیرد، گزارش دهند.

 

وزیر آموزش و پرورش افزود: یکی از بیشترین مکاتباتی که این روز‌ها دریافت می‌کنم گزارشات هیئت نظارت است که در بعضی موارد منجر به لغو امتیاز می‌شود؛ در این مورد بسیار جدی هستیم علاوه بر آن خانواده‌ها می‌توانند از طریق سایت و شماره تلفن اعلام شده شکایات خودرا اعلام کنند.



او درباره سازوکار آموزش و پرورش برای برخی مدارس غیردولتی که از خانواده‌ها درخواست پرداخت شهریه مجدد دارند، بیان کرد: در سایت آموزش و پرورش میزان شهریه مصوب را اعلام کردیم و اگر مدرسه ای بیش از این مقدار شهریه دریافت کند، اولیا آموزش و پرورش را در جریان بگذارند.


وزیر آموزش و پرورش درباره سرانجام استفساریه برای استخدام مربیان پیش دبستانی و آموزشیاران نهضت گفت: این طرح به تصویب مجلس نرسیده است اما براساس آیین نامه دولت، شیوه نامه داریم که بیش از یک ماه است به همه استان ها رسیده است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار