سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

حاجی‌میرزایی: یک ساعت آموزشی به‌ دلیل تعطیلی‌های اخیر مدارس اضافه می‌شود

محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران درباره برنامه‌ریزی این وزارتخانه برای جبران ساعات آموزشی مدارس به دلیل تعطیلی‌‌های اخیر، گفت: به همه مدارس ابلاغ شده است که به دلیل تعطیلی‌های مختلف، دانش‌آموزان بیشتر در کلاس درس حاضر شوند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۲ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 05
کد خبر: ۳۵۲۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر آموزش و پرورش درباره برنامه‌ریزی این وزارتخانه برای جبران ساعات آموزشی مدارس به دلیل تعطیلی‌‌های اخیر، گفت: یک ساعت به هر روز مدارس افزوده خواهد شد، یا اینکه از ظرفیت روزهای پنج‌شنبه برای جبران این تعطیلی‌ها استفاده شود.

 

 محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران درباره برنامه‌ریزی این وزارتخانه برای جبران ساعات آموزشی مدارس به دلیل تعطیلی‌‌های اخیر، گفت: به همه مدارس ابلاغ شده است که به دلیل تعطیلی‌های مختلف، دانش‌آموزان بیشتر در کلاس درس حاضر شوند.

 

وی درباره جزئیات بیشتر این برنامه‌ریزی، افزود: یک ساعت به هر روز مدارس افزوده خواهد شد، یا اینکه از ظرفیت روزهای پنج‌شنبه برای جبران این تعطیلی‌ها استفاده شود.

 

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: این اختیار به مدارس و همچنین مدیران استانی داده شده است تا با نظارت بیشتر این برنامه را اجرایی کنند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر