پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟

کشف 500 هزار ماسک احتکار شده در شرق تهران

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از کشف یک محموله ماسک احتکار شده در منطقه گلبرگ تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۲ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 23
کد خبر: ۳۶۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار کیوان ظهیری با اعلام این خبر گفت: شب گذشته اهالی منطقه گلبرگ در تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 اعلام کردند که مرد جوانی در جلوی پارکینگ خانه‌اش در حال خالی کردن بسته‌های ماسک پزشکی است که با توجه به حساسیت موضوع تیمی از مأموران کلانتری 147 گلبرگ همراه با رئیس کلانتری سرهنگ شریفی مقدم در محل حاضر شدند.

 

وی افزود: مأموران با حضور در محل و بررسی‌های ابتدایی اطمینان پیدا کردند که مرد جوان تعداد 250 جعبه‌های کارتن که روی آنها نفس نوشته شده را داخل پارکینگ خانه‌اش قرار داده است که ابتدا این مرد در خانه را به روی مأموران باز نکرده که پس از هماهنگی با مقام قضایی و حضور یک کلیدساز در ورودی ساختمان باز شد و مأموران با تعداد 500 هزار ماسک پزشکی احتکار شده در انباری این ساختمان را به دست آوردند.

 

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ اعلام داشت: متهم که یک همسر تبعه چین دارد در محل دستگیر و در تحقیقات مشخص شد وی این تعداد ماسک را از یک کارخانه تولیدی در منطقه بومهن خریداری کرده و قصد داشته با احتکار آن و در زمان مناسب با قیمت بالایی اقدام به فروش کند.

 

سردار ظهیری ادامه داد: با اعلام این خبر دادستان منطقه و بازپرس تعزیرات در محل حضور پیدا کرده و پس از اقدامات ابتدایی ماسک‌ها توسط تیمی از دانشگاه علوم پزشکی به داروخانه‌های همان منطقه منتقل شد.

 

این مقام انتظامی اعلام کرد: حساسیت موضوع شیوع بیماری کروناویروس 2019 باعث شده تا همه کلانتری‌ها و مقرهای انتظامی در پایتخت بررسی و رصد بحث احتکار و توزیع ماسک‌ها در دستور کار مأموران قرار گرفته و به صورت جدی این موضوع در دستور کار مأموران قرار دارد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار