دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

سفیر سوئیس به وزارت خارجه احضار شد

وزارت خارجه در اعتراض به بازداشت خبرنگار پرس‌تی‌وی سفیر سوئیس را احضار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 22
کد خبر: ۳۲۱۲

به گزارش راهبرد معاصر ؛ بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد که سفیر سوئیس در اعتراض به بازداشت خانم مرضیه هاشمی احضار شد.

وی با اعلام خبر فوق گفت: با توجه به طولانی شدن بازداشت خانم مرضیه هاشمی شهروند ایرانی و خبرنگار شبکه خبری «پرس تی وی» امروز سه شنبه سفیر سوئیس (حافظ منافع آمریکا) در تهران به وزارت امورخارجه احضار و مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران درخصوص بازداشت غیرقانونی ایشان در آمریکا، توسط مدیرکل آمریکا وزارت امور خارجه به سفیر سوئیس ابلاغ گردید.

 

قاسمی افزود: در این ملاقات یادداشت رسمی اعتراض به اقدام مأمورین دولت آمریکا در بازداشت و برخوردهای غیرانسانی و تبعیض آمیز با خبرنگار پرس تی وی که به منظور دیدار با خانواده اش به آمریکا سفر کرده بود، به سفیر سوئیس تحویل و آزادی فوری و بدون قید و شرط ایشان خواسته شد. در این دیدار همچنین تاکید شد که برخورد مأمورین پلیس فدرال آمریکا و سکوت سؤال برانگیز مقامهای دولت آمریکا درخصوص این واقعه مغایر با تعهدات بین المللی دولت آمریکا و نقض فاحش حقوق بشر و حقوق شهروند خانم هاشمی است و اینگونه اقدامات تبعیض آمیز و نقض حقوق انسانی ایشان توسط دولت آمریکا، موجب مسئولیت بین المللی آن دولت می شود و باید در قبال آن پاسخگو باشد.

سفیر سوئیس در این دیدار اعلام کرد موضوع را بلافاصله به مقامات مسئول در دولت آمریکا منتقل و نتیجه را به اطلاع وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران خواهد رساند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده