آیا ترامپ پیش از انتخابات دستور حمله به ایران را می‌دهد؟ هشدار صریح مقتدی صدر به آمریکا درباره مداخله در عراق ترامپ مدعی پیشرفت در مذاکرات با ایران شد عربستان حمله انصارالله به فرودگاه اب‌ها و ملک خالد را تأیید کرد ترامپ: به‌مناسبت تولد پوتین تماسی با او خواهم داشت استفاده کشتی‌های ایرانی از بنادر امارات ممنوع شد پاکستان حضور نظامی در عربستان را تایید کرد ترامپ: روسیه می‌گوید طاعون تحت کنترل است عراقچی: شروط و ملاحظات ایران را در قالب طرح دقیق و عملیاتی به میانجی‌ها ارائه کردیم آتلانتیک: ترامپ دستور تدوین گزینه‌های نظامی فوری به سنتکام داده‌است / حملات قبل از انتخابات مقدمه‌ای برای جنگ گسترده پس از انتخابات است اتحادیه اروپا با تحریم بیش از ۱۶۰۰ فرد و نهاد مرتبط با جنگ روسیه موافقت کرد فارن‌پالسی: ترامپ مرتکب جنایات جنگی شده است زخمی شدن بیش از هزار نفر در اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه پزشکیان با پوتین دیدار می‌کند جزییات دیدار نماینده سازمان ملل در امور لبنان با عراقچی معاون پیشین وزارت خزانه‌داری آمریکا: سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد

حزب‌الله لبنان: آمریکا از چهره حقیقی خود به عنوان دشمن عراق رونمایی کرد

حزب‌الله لبنان: آمریکا از چهره حقیقی خود به عنوان دشمن عراق رونمایی کرد جنبش حزب‌الله لبنان حمله آمریکا به مواضع نیروهای مردمی عراق را بشدت محکوم کرد و گفت واشنگتن دنبال هدف گرفتن طرف‌هایی در عراق است که قدرت مقابله با داعش را دارند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۰۹ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 30
کد خبر: ۳۲۱۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  جنبش حزب‌الله لبنان حمله آمریکا به مواضع گردان‌های حزب‌الله عراق را بشدت محکوم کرد.

 

بر اساس گزارش شبکه «المیادین»، حزب‌الله در بیانیه خود اعلام کرد، «این حمله وحشیانه، تجاوز به حاکمیت عراق و ملت آن بویژه الحشد الشعبی است که سابقه‌ای طولانی در مقابله با تروریسم دارد».

 

در ادامه این بیانیه تأکید شده، آمریکا دنبال هدف گرفتن عناصر قدرتی در میان ملت عراق است که قادر به مقابله با داعش هستند.

 

حزب‌الله تأکید کرد، کسانی که تصمیم این تجاوز جنایتکارانه را گفتند بزودی شاهد پیامدها و نتایج این حماقت خواهند بود.

 

این جنبش لبنانی در ادامه اعلام کرد: آمریکا از چهره بدون نقاب خود به عنوان دشمن عراق و منافع عراقی‌ها رونمایی کرد.

 

حزب‌الله در پایان شهادت تعدادی از رزمندگان الحشد الشعبی را تسلیت گفت و برای مجروحان آرزوی شفای عاجل کرد.

 

آمریکا یکشنبه شب مواضع گردان‌های حزب‌الله عراق وابسته به الحشد الشعبی را در شهر القائم استان الانبار در مرز عراق و سوریه هدف قرار داد.

 

«جواد کاظم الربیعاوی» مدیر اداره عملیات سازمان الحشد الشعبی امروز دوشنبه خبر داد که شمار شهدای «تجاوز آمریکا» افزایش یافته است.

 

به گزارش وبسایت رسمی «الحشد الشعبی»، الربیعاوی گفت، «آمار تجاوز ظالمانه به دو مقر تیپ ۴۵ و ۴۶ به ۲۵ شهید افزایش یافت و ۵۱ نفر نیز مجروح هستند».

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار