با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش

سامانه یارانه معیشتی همچنان غیرفعال است/ بازهم خلف وعده از سوی سامانه بسته حمایت معیشتی+تصویر

سامانه ثبت اعتراض متقاضیان بسته حمایتی که قرار بود از ابتدای امروز 10 دی 98 شروع به کار کند، همچنان غیر فعال می باشد. و باز هم خلف وعده سامانه بسته حمایتی را به گوش می رساند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۱۰ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 31
کد خبر: ۳۲۲۵۵
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنا به وعده‌ای که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی داده بود، مقرر شده بود که از امروز ۱۰ دی ۹۸ سامانه این وزارتخانه جهت رسیدگی به شکایات افرادی که بسته معیشتی دریافت نکرده اند، آماده ثبت اعتراضات باشد اما شنیده‌ها حاکی از این است که از ابتدای ساعات کاری امروز، هیچ یک از معترضان نتوانسته اند در این سامانه اعتراض خود را ثبت کنند.

 

علی رغم وعده مسئولان برای فعال شدن سامانه hemayat.mcls.gov.ir از امروز ۱۰ دی ماه برای ثبت درخواست بررسی یارانه معیشتی، سامانه غیر فعال است و مردم نمی توانند درخواست خود را ثبت کنند.

 

طبق اعلام های قبلی از سوی ستاد شناسایی مشمولان طرح حمایت معیشتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مقرر شده بود امروز 10 دی ماه دومین مرحله یارانه معیشتی پرداخت شود.

 

همچنین مقرر شده بود، ثبت نام آن دسته از افراد جامانده ای که یارانه نقدی دریافت می‌کردند اما یارانه معیشتی دریافت نکرده‌اند به‌زودی در سامانه hemayat.mcls.gov.ir آغاز شود.

 

طبق اعلام رسمی بنا شده، افرادی هم که یارانه نقدی دریافت نمی‌کردند و در نتیجه سبد معیشتی نیز به آنها تعلق نمی‌گرفت از 10 دی ماه درخواست خود را در سامانه hemayat.mcls.gov.ir ثبت کنند.

 

حسین میرزایی، سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان طرح حمایت معیشتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز گذشته اعلام کرد: براساس هماهنگی با سازمان برنامه و بودجه زمانی برای متقاضیانی که درخواستشان برای دریافت سبد حمایت معیشتی دولت تأیید شده، اعلام می‌شود.

 

وی ادامه داد: پرداختی دور دوم سبد حمایت معیشتی دولت در زمان تعیین‌شده (10 دی ماه) به حساب سرپرست خانوار واریز می‌شود.

 

میرزایی افزود: افرادی که در دور اول سبد حمایت معیشتی دولت را دریافت نکردند و درخواست خود را در سامانه hemayat.mcls.gov.ir ثبت کرده‌اند، چنانچه درخواست آنها تأیید شده باشد یارانه معیشتی دو دوره به‌صورت یکجا و در زمان تعیین‌شده که اعلام می‌شود برای سرپرست خانوار واریز می‌شود.

 

سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان طرح حمایت معیشتی گفت: حدود 666هزار نفر از افراد که یارانه نقدی دریافت نمی‌کردند و در نتیجه سبد معیشتی نیز به آنها تعلق نمی‌گرفت،‌ می‌توانند از 10 دی ماه درخواست خود را در سامانه hemayat.mcls.gov.ir ثبت کنند.

 

وی اضافه کرد: درخواست این افراد ظرف یک ماه بررسی می‌شود و نتایج اعلام می‌شود و چنانچه درخواست آنها تأیید شود در لیست مشمولان قرار می‌گیرند. درخواست این افراد تنها برای دریافت سبد حمایت معیشتی است و هیچ ربطی به دریافت یارانه نقدی ندارد.

 

 علی رغم اعلام ستاد شناسایی مشمولان طرح حمایتی معشتی مبنی بر اینکه امروز 10 دی ماه سامانه hemayat.mcls.gov.ir فعال می شود و متقاضیان می توانند ثبت نام خود را آغاز کنند. این سامانه اکنون با اختلال مواجه و فعال نشده است.

 

متقاضیان در حال حاضر پس از مراجعه به این سامانه با پیغام زیر روبرو می شوند.

 

« با توجه به پایان مهلت ثبت درخواست مجدد شرایط بسته حمایتی امکان ثبت اطلاعات جدید وجود ندارد. به زودی اطلاع رسانی برای مشاهده نتایج بررسی ها انجام خواهد شد.»

سامانه یارانه معیشتی همچنان غیرفعال است+تصویر
 
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
پروین حاجی زاده
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
0
0
وعضه مالی
مهناز محمودی ازاصفهان شهر سمیرم
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۱
0
0
فقط دروغ تحویل مردم بدید .خدا لعنت کند شما را.
آخرین اخبار