آیا پرونده خرید اف35 عربستان به سرنوشت امارات دچار می شود؟ ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی

عبدالمهدی سه روز عزای عمومی اعلام کرد

نخست‌وزیر عراق در پی به شهادت رسیدن شماری از نیروهای الحشد الشعبی در تجاوز هوایی آمریکا به استان الانبار، سه‌روز عزای عمومی اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۱۰ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 31
کد خبر: ۳۲۲۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «عادل عبدالمهدی» نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور عراق امروز (سه‌شنبه-۳۱ دسامبر)، طی بیانیه‌ای، به دلیل بمباران اخیر مقرهای الحشد الشعبی در استان الانبار که طی آن دست‌کم ۲۸ نفر از نیروهای الحشد الشعبی یه شهادت رسیدند، سه روز عزای عمومی اعلام کرد.

 

دفتر اطلاع‌رسانی نخست‌وزیری عراق طی بیانیه‌ای که نسخه‌ای از آن در پایگاه خبری «السومریه» منتشر شد، اعلام کرد که عبدالمهدی به دلیل به شهادت رسیدن شماری از نیروهای مسلح عراق وابسته به تیپ‌های 45 و 46 به دلیل تجاوز هوایی دو روز پیش آمریکا به مقرهای الحشد الشعبی در منطقه «القائم» واقع در استان الانبار، از امروز به مدت سه‌روز، عزای عمومی اعلام می‌کند.

 

جنگنده‌های ارتش آمریکا، یکشنبه‌شب، چند مقر گردان‌های حزب‌الله مرتبط با سازمان الحشد الشعبی عراق را در مرز سوریه بمباران کردند و وزارت دفاع آمریکا با صدور بیانیه‌ای این حمله را تأیید کرد.

 

منابع الحشد الشعبی نیز اعلام کردند که در این حمله هوایی، دست‌کم ۲۸ نفر از نیروهای الحشد الشعبی از جمله یکی از فرماندهان آن و دو معاون وی و معاون منابع فرمانده تیپ ۴۵ شهید و ۵۱ نفر دیگر مجروح شدند.

 

امروز شمار زیادی از مردم عراق ضمن تشییع پیکر شهدا در بغداد، مقابل سفارت آمریکا در بغداد تحصن باز اعلام کردند و خواستار اخراج اشغالگران آمریکایی از کشورشان شدند.

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار