یمن: جامعه بین‌المللی شریک جنایات عربستان است/ از حقوقمان دست نمی‌کشیم

یمن  دولت یمن با اعلام افزایش تعداد شهدای غیرنظامی تاکید کرد جامعه جهانی با سکوت خود شریک جنایات عربستان است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۱۰ آبان ۱۴۰۵ - 2026 November 01
کد خبر: ۳۲۲۷۵۱

به گزارش راهبردمعاصر، در حالی که سعودی‌ها همچنان به حملات وحشیانه خود علیه غیرنظامیان یمنی در استان‌های مختلف این کشور ادامه می‌دهند، وزارت خارجه یمن با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که ادامه هدف قرار دادن غیرنظامیان توسط رژیم سعودی و شهید و زخمی شدن روزانه ده‌ها زن و کودک، ماهیت و اهداف واقعی تجاوز را آشکار می‌کند.

این وزارتخانه تاکید کرد که جامعه بین‌المللی و کشورهای تأثیرگذار منطقه‌ای به دلیل سکوت خود در قبال این جنایات فجیع، مسئولیت اخلاقی، انسانی و قانونی دارند.

وزارت خارجه یمن تصریح کرد: طرف‌هایی که با رژیم سعودی مماشات می‌کنند، در جنایات آن شریک هستند.

در همین حال وزارت بهداشت یمن از افزایش تعداد قربانیان به حدود 770 نفر از زمان آغاز رگیری‌های جدید خبر داد.

وزارت بهداشت و محیط زیست دولت صنعا اعلام کرد که از زمان تشدید تجاوزات عربستان به یمن تا 30 اکتبر، شمار شهدا و زخمی‌ها طبق آمار رسمی به 768 نفر رسیده است.
در همین حال یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن هم اعلام کرد که شمار کل حملات هوایی و موشکی عربستان، از زمان آغاز تشدید تنش به 3755 مورد رسیده است.

وزارت بهداشت یمن تاکید کرد که در این مدت 232 غیرنظامی از جمله 68 کودک و 35 زن در تجاوزات عربستان به شهادت رسیده و 536 غیرنظامی از جمله 137 کودک و 72 زن هم زخمی شده‌اند.

این وزارتخانه اعلام کرد که استان تعز با 279 شهید و زخمی، بیشترین تعداد تلفات را داشته و پس از آن استان صعده با 166 قربانی، سپس استان الجوف با 114، استان صنعا با 58 و حدیده با 47 نفر قرار دارند، علاوه بر این ده‌ها قربانی در استان‌های دیگر نیز وجود دارد.

رصین الحاج، سخنگوی وزارت بهداشت یمن نیز اعلام کرد که تجاوزات وحشیانه دشمن سعودی همزمان با محاصره اقتصادی خفقان آور علیه یمن، از خانه‌های غیرنظامیان به مراکز درمانی و خدماتی گسترش یافته است.

وی تاکید کرد که هدف قرار دادن این مراکز، رنج مردم را تشدید و آنها را از خدمات درمانی محروم می‌کند.

سخنگوی وزارت بهداشت یمن گفت: هدف قرار دادن خانه‌ها، مراکز درمانی، بازارها و مراکز خدماتی در ماه‌های اخیر بارها تکرار شده است و قربانیان، همگی، غیرنظامی از جمله زنان و کودکان بوده‌اند.

این مقام یمنی تشدید تجاوزات عربستان علیه غیرنظامیان یمن را ناشی از شکست ائتلاف متجاوز سعودی در دستیابی به اهداف خود در جبهه‌های نبرد دانست و اظهار داشت که هدف قرار دادن غیرنظامیان و تلاش برای انتقام گرفتن از آنها، بیانگر الگوی مداوم مبتنی بر جنایت و توحش دشمن در حملات علیه مردم یمن است.

وی در ادامه تاکید کرد که اما این جنایات دشمن سعودی هرگز ملت یمن به ویژه مردم آزاده تعز را از پایداری و مقابله با توطئه‌های دشمن باز نخواهد داشت.

یحیی سریع، سخنگوی ارتش یمن در واکنش به این تجاوزات وحشیانه سعودی‌ها تاکید کرد که هدف قرار دادن زیرساخت‌های غیرنظامی، با حملات تلافی‌جویانه یمن در عمق خاک عربستان سعودی و علیه اهداف حیاتی، چه اقتصادی و چه نظامی، پاسخ داده خواهد شد./تسنیم

کلمات کلیدی: یمن
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار