قیمت نفت از مرز 100 دلار عبور کرد از انتظار خانوارها تا تصمیم مسؤولان؛ سرنوشت اعتبار کالابرگ چه می‌شود؟ قرارداد اجاره می‌تواند بالاتر از حد افزایش ۲۵ درصد امضا شود؟ هیچ کمبودی در تأمین کالاهای اساسی کشور وجود ندارد افت دلار و رشد نفت چه اثری بر قیمت جهانی طلا گذاشت؟ بقائی: هیات‌ حاکمه آمریکا در حال عادی‌سازی جنایات جنگی است قیمت نفت به مرز 96 دلار رسید طلا از اوج قیمت دو هفته گذشته فاصله گرفت معاون وزیر جهاد کشاورزی: خسارت واحدهای آسیب‌دیده جبران می‌شود برقراری پرواز‌های فوق العاده مشهد در ۴و ۷ مرداد ماه از فرودگاه ارومیه تغییر بزرگ در قیمت بنزین از فردا؛ سه‌نرخی شدن قیمت بنزین در کارت‌های سوخت شخصی یک تغییر استثنایی در مصرف آب پایتخت/ سرانه مصرف هر شهروند چه تغییری کرد؟ جزئیات نرخ شناور تاکسی‌های تهران/ مسافران کرایه لحظه‌ای را رصد کنند پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه یک مرداد ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه یک مرداد ۱۴۰۵ / طلا آماده فتح کانال ۱۹ میلیون می‌شود جزییات تمدید مهلت اظهارنامه مالیاتی ۱۴۰۴

سقف معافیت مالیاتی کامندان در سال آینده ۳ میلیون تومان تعیین شد

سقف معافیت مالیاتی کامندان در سال آینده ۳ میلیون تومان تعیین شد اعضای کمیسیون تلفیق، سقف معافیت مالیاتی برای کارکنان دولت را مشخص کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۱۰ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 31
کد خبر: ۳۲۳۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ اعضای کمیسیون تلفیق بودجه سال 99 در نشست امشب خود در مصوبه‌ای به دولت اجازه دادند تا 2 هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی برای احداث، تکمیل و تجهیز فضاهای آموزشی، پرورشی و ورزشی وزارت آموزش و پرورش منتشر کند.

 

همچنین اعضای کمیسیون تلفیق در این نشست مصوب کردند وزارت نفت از طریق شرکت‌های دولتی تابعه ذی‌ربط تا سقف 3 میلیارد دلار اوراق مالی اسلامی با تصویب هیأت وزیران منتشر کند. از تسهیلات بانکی و تضامین سررسید شده همچنین بازپرداخت‌های بدهی‌های سررسیده شده به پیمانکاران قراردادهای بیع متقابل طرح‌های بالادستی نفت می‌توانند از این اوراق استفاده کنند.

 

همچنین براساس مصوبه امشب کمیسیون اوراق فروش نرفته با تأیید وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه قابل واگذاری به پیمانکاران و طلبکاران طرح‌ها است.

 

علاوه بر این در جلسه امشب مصوب شد که دولت برای بازپرداخت اصل و سود اوراق سررسید شده در سال 99 اجازه دارد 10 هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی براساس مقررات منتشر کند.

 

همچنین برای سرمایه‌گذاری در طرح‌های نفت وگاز با اولویت میادین مشترک وزارت نفت و طرح‌های زیربنایی و توسعه‌ای وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت نیرو وزارتخانه‌های مذکور از طریق شرکت‌ های تابعه ذی‌ربط و با تصویب شورای اقتصاد اوراق مالی اسلامی تا سقف 3500 میلیارد تومان منتشر می‌کنند. بازپرداخت اصل و سود این اوراق از محل افزایش تولید همان میادین برای طرح‌های وزارت نفت و عایدات طرح برای طرح‌ها و پروژه‌های وزارتخانه‌های صنعت و نیرو تضمین می‌شود.

 

براساس این گزارش، اعضای کمیسیون تلفیق همچنین در جلسه امشب خود سقف معافیت مالیاتی برای کارکنان دولت را مشخص کردند.

 

براساس مصوبه کمیسیون تلفیق کارکنان دولت که جمع حقوق و مزایایی آنها در ماه تا سقف 3 میلیون تومان و در سال تا سقف 36 میلیون تومان باشد از پرداخت مالیات معاف هستند.

 

سال گذشته سقف معافیت مالیاتی برای این افراد 2 میلیون و 750 هزار تومان بوده است.

 

منبع:جام جم

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار