ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه / ایران چگونه بر ریز پرنده‌ها غلبه کرد؟ / سخنگوی سپاه: دشمن امروز در شرایط جنگی قرار ندارد ادعای یک نماینده مجلس: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود تازه‌ترین خبر از طرح ساماندهی کارکنان دولت / نیرو‌های شرکتی تعیین تکلیف شدند؟ سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود / محل شهادت وی اقامتگاه نیروی قدس در کاخ سعدآباد بود + ویدئو سردار وحیدی: دشمنان جرأت نگاه چپ به ایران اسلامی را ندارند؛ امنیت در مرز‌های آبی برقرار است شفاف‌سازی مشاور فرمانده کل سپاه از اهداف عملیات‌های وعده صادق/ طائب: امروز نسل زد می‌گوید چرا موشک کمتر می‌خرید؟ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه صادر کرد پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس شهادت ۲ بسیجی در محور زاهدان-خاش + عکس و جزییات  زنگنه: تعاملات بانکی و تجاری ایران و روسیه باید چندبرابر شود اف‌بی‌آی از خنثی سازی حمله تروریستی خبر داد مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟ امانی: دشمن صهیونیستی به دنبال اختلاف‌افکنی میان ملت‌های منطقه است عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند
وزیر کشور:

رد صلاحیت ۸.۳۳ درصد نامزدهای انتخابات مجلس

وزیر کشور با اشاره به اینکه قانون را ملاک اصلی انتخابات می‌دانیم، گفت: اطلس امنیتی انتخابات استانها را تهیه کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۳ - ۱۱ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 01
کد خبر: ۳۲۳۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالرضا رحمانی فضلی دقایقی پیش در حاشیه جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی مازندران در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین اقدامات وزارت کشور برای انتخابات دوم اسفند امسال، اظهار داشت: وزارت کشور آمادگی کامل را دارد و از قبل متناسب با تقویم اجرایی تمام برنامه‌ریزی را برای برگزاری انتخاباتی سالم و رقابتی صورت داده است.

 

وی افزود: وزارت کشور متناسب با تقویم اجرایی اکنون روند صلاحیت نامزدها را در مرحله نخست صورت داده و هفته قبل نتایج هیئت اجرایی را اعلام کرده است.

 

وزیر کشور با اشاره به اینکه 8.33 درصد نامزدهای انتخابات مجلس در هیئت‌های اجرایی رد صلاحیت شده که عدم صلاحیت آنان مبتنی بر اسناد و مدارک مراجع چهارگانه بوده است، تصریح کرد: رقم ردصلاحیت‌ها نسبت به دوره قبل که با توجه به آمار چهار سال گذشته حدود 16 هزار نفر بوده ه حدود 12 هزار رسیده  و رقم قابل قبولی است.

 

رحمانی‌فضلی با بیان اینکه منتظریم هیئت نظارت کار خود را انجام داده و نتایج صلاحیت نامزدها را 21 دی ماه در مرحله نخست اعلام کند،‌ افزود: تمام تلاش ما این است که انتخابات را در فضای مطلوب رقابتی برگزار کنیم و نامزدها بهتر بتوانند رقابت کنند. هر چه بتوانیم حضور بیشتری را در صحنه نامزدها داشته باشیم مشارکت بیشتری خواهیم داشت.

 

وی با اشاره به اینکه هیئت‌های اجرایی با هیئت‌های نظارت شهرستان‌ها ارتباط خوبی دارند و همه به دنبال این هستیم که انتخابات اسفند ماه باشکوه باشد و در فضای امن و سالم رقابتی برگزار شود، گفت: قانون ملاک اصلی انتخابات بوده و تمام تلاش ما صیانت از قانون است.

 

وزیر کشور از تدوین اطلس امنیتی انتخابات مجلس یازدهم خبر داد و گفت: امنیت منجسمی را با مشورت روسای تامین استان‌ها  در قالب آماده کردیم و هیچ مشکلی در امنیت انتخابات پیش روی نداریم.

 

منبع: تسنیم
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار