پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است
وزیر کشور:

رد صلاحیت ۸.۳۳ درصد نامزدهای انتخابات مجلس

وزیر کشور با اشاره به اینکه قانون را ملاک اصلی انتخابات می‌دانیم، گفت: اطلس امنیتی انتخابات استانها را تهیه کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۳ - ۱۱ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 01
کد خبر: ۳۲۳۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالرضا رحمانی فضلی دقایقی پیش در حاشیه جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی مازندران در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین اقدامات وزارت کشور برای انتخابات دوم اسفند امسال، اظهار داشت: وزارت کشور آمادگی کامل را دارد و از قبل متناسب با تقویم اجرایی تمام برنامه‌ریزی را برای برگزاری انتخاباتی سالم و رقابتی صورت داده است.

 

وی افزود: وزارت کشور متناسب با تقویم اجرایی اکنون روند صلاحیت نامزدها را در مرحله نخست صورت داده و هفته قبل نتایج هیئت اجرایی را اعلام کرده است.

 

وزیر کشور با اشاره به اینکه 8.33 درصد نامزدهای انتخابات مجلس در هیئت‌های اجرایی رد صلاحیت شده که عدم صلاحیت آنان مبتنی بر اسناد و مدارک مراجع چهارگانه بوده است، تصریح کرد: رقم ردصلاحیت‌ها نسبت به دوره قبل که با توجه به آمار چهار سال گذشته حدود 16 هزار نفر بوده ه حدود 12 هزار رسیده  و رقم قابل قبولی است.

 

رحمانی‌فضلی با بیان اینکه منتظریم هیئت نظارت کار خود را انجام داده و نتایج صلاحیت نامزدها را 21 دی ماه در مرحله نخست اعلام کند،‌ افزود: تمام تلاش ما این است که انتخابات را در فضای مطلوب رقابتی برگزار کنیم و نامزدها بهتر بتوانند رقابت کنند. هر چه بتوانیم حضور بیشتری را در صحنه نامزدها داشته باشیم مشارکت بیشتری خواهیم داشت.

 

وی با اشاره به اینکه هیئت‌های اجرایی با هیئت‌های نظارت شهرستان‌ها ارتباط خوبی دارند و همه به دنبال این هستیم که انتخابات اسفند ماه باشکوه باشد و در فضای امن و سالم رقابتی برگزار شود، گفت: قانون ملاک اصلی انتخابات بوده و تمام تلاش ما صیانت از قانون است.

 

وزیر کشور از تدوین اطلس امنیتی انتخابات مجلس یازدهم خبر داد و گفت: امنیت منجسمی را با مشورت روسای تامین استان‌ها  در قالب آماده کردیم و هیچ مشکلی در امنیت انتخابات پیش روی نداریم.

 

منبع: تسنیم
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده