دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

پلمب ۹۲ خانه مجردی در میدان امام حسین

جانشین پلیس پیشگیری پایتخت از پلمب ۹۲ خانه مجردی در حوالی میدان امام حسین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۱۲ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 02
کد خبر: ۳۲۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دومین مرحله از طرح پاکسازی پاتوق‌ها و نقاط آلوده در محله‌های اطراف میدان امام حسین (ع) صبح امروز با حضور ماموران سرکلانتری یازدهم پلیس پیشگیری پایتخت انجام شد.

 

سرهنگ جلیل موقوفه‌ای جانشین رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ در جمع خبرنگاران به پاکسازی ۹۲ باب خانه در خیابان‌های صفا، اسدی و حوالی میدان امام حسین (ع) اشاره و اظهار داشت:۱۷۴ معتاد، ۵۲ خرده فروش مواد مخدر و ۳۷ سارق نیز در این طرح شناسایی و دستگیر شدند.

 

جانشین رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ با اعلام این مطلب که پاکسازی این معابر درخواست و مطالبه مردمی بوده است، تصریح کرد: تعدادی از منازل در خیابان‌های صفا، اسدی و حوالی میدان امام حسین غیرقانونی فعالیت کرده و ناامنی برای افراد محلی ایجاد کرده بودند و پاکسازی این مناطق به دنبال مطالبه مردم محلی انجام شده است.

 

سرهنگ موقوفه‌ای با اشاره به این مطلب که برخی از این منازل قابل ساماندهی است، خاطرنشان کرد: بسیاری از منازلی که بحرانی بودند پلمب و تعدادی از مالکان نیز بازداشت می‌شوند.

 

وی گفت: برخی از مالکان منازل به دنبال درآمد زایی هستند و یک اتاق را به ده تا ۱۵ نفر اجاره داده و شبی ۱۵ هزار تومان می‌گیرند بدون اینکه امکانات بهداشتی در این منازل ایجاد کرده باشند. در این طرح ۳ خانم نیز دستگیر شدند.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار