کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

الخزعلی: تاوان خون شهید سلیمانی، زوال اسرائیل و خون المهندس، پایان حضور آمریکا در عراق است

دبیر کل یک جنبش مقاومت در عراق اعلام کرد که «فتح نزدیک» در راه است و تاوان خون شهادت فرمانده سپاه قدس، زوال رژیم صهیونیستی آزادی فلسطین و قدس است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۱۳ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 03
کد خبر: ۳۲۴۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دبیر کل یک جنبش مقاومت در عراق اعلام کرد که «فتح نزدیک» در راه است و تاوان خون شهادت فرمانده سپاه قدس، زوال رژیم صهیونیستی آزادی فلسطین و قدس است.

 

شیخ «قیس الخزعلی»‌ دبیر کل جنبش «عصائب اهل الحق» عراق، در واکنش به شهادت شهید سپهبد قاسم سلیمانی در عراق، اعلام کرد که تاوان خونی که آمریکایی‌ها از او ریختند، «زوال اسرائیل» است.

 

به گزارش شبکه المیادین، الخزعلی گفت:‌ تاوان خون شهید فرمانده، قاسم سلیمانی زوال اسرائیل است و تاوان شهید فرمانده ابومهدی المهندس، زوال حضور آمریکایی‌ها در عراق است.

 

این فرمانده مقاومت که اخیرا در لیست تروریسم آمریکا قرار گرفت خطاب به اعضای محور مقاومت و هواداران آن گفت: «همه مجاهدان و مقاومان آماده باشند که "فتح نزدیک" در راه است».

 

همزمان جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی نیز با حادثه را تسلیت گفتند و به خبر شهادت فرمانده نیروی قدس واکنش نشان دادند. جهاد اسلامی با بیان اینکه، «امت [اسلام] پرچم خود را در مقابل این تجاوز بالا می‌گیرد» اعلام کرد که «در راه آزادسازی [قدس] هیچ شکست و عقب‌نشینی وجود ندارد». 

 

همچنین «حازم قاسم» سخنگوی حماس در اظهارنظری مطبوعاتی گفت، «تلاش‌های ترور سلیمانی، فقط به سود طرح [رژیم] صهیونیستی و هدف از آن، اختلاف‌افروزی است».

 

بامداد امروز جمعه سیزدهم دی ماه (سوم ژانویه) ساعاتی پس از انتشار اخباری از انفجار و اصابت موشک به دو خودرو در نزدیکی فرودگاه بغداد، الحشد الشعبی عراق از شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی و «ابومهدی المهندس» معاون سازمان الحشد الشعبی عراق در حمله هوایی آمریکا خبر داد؛ خبری که ساعتی بعد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آن را تأیید کرد.

 

سپاه پاسداران در اطلاعیه‌ای که در این خصوص منتشر کرد، آورد: «سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی پس از عمری مجاهدت بامداد امروز در حمله بالگردهای آمریکایی به شهادت رسید».

 

در پی این خبر، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) مسئولیت ترور شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس را بر عهده گرفت و در بیانیه‌ای اذعان کرد که این ترور به دستور رئیس جمهور آمریکا صورت گرفته است. 

 

منبع: فارس

ارسال نظر