قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

توضیح آمریکا درباره هشدار به شهروندانش در لبنان

یک منبع دیپلماتیک آمریکایی در سخنانی گفت که هشدار به شهروندان آمریکایی در لبنان در چارچوب فعالیت‌های روتین در منطقه است و واشنگتن برای محافظت از آنها و منافع خود در لبنان به دستگاه‌های امنیتی این کشور تکیه کرده‌ است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۱۴ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 04
کد خبر: ۳۲۵۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک منبع دیپلماتیک آمریکایی که نخواست نامش فاش شود در گفت‌وگو با سایت النشره تأکید کرد که واشنگتن کاملا نسبت به اوضاع لبنان و به ویژه ارتش آن اطمینان دارد.

 

وی با اشاره به هشدار واشنگتن به شهروندانش در لبنان، افزود: آنچه در این باره صورت گرفته است در چارچوب فعالیت عادی و روتین در منطقه خاورمیانه است و آمریکا برای محافظت از شهروندان و منافع خود در لبنان به دستگاه‌های امنیتی این کشور تکیه کرده‌ است.

 

وی در ادامه به روند فعالیت ارتش لبنان و اهمیت آن برای دولت آمریکا اشاره کرد.

 

در همین حال، یک منبع نظامی آمریکایی به آسوشیتدپرس گفت که کشورش صدها نیروی خود را در حالت آماده باش قرار داده تا برای حفاظت از سفارت آمریکا در بیروت به لبنان اعزام شوند.

 

وی افزود: این نیروها که در ایتالیا مستقر هستند به عنوان گامی در راستای اقدامات نظامی برای حفاظت از منافع آمریکا در خاورمیانه در حالت آماده‌باش قرار دارند.

 

این مقام نظامی آمریکایی که نخواست نامش فاش شود تأکید کرد، این احتمال وجود دارد که وزارت دفاع آمریکا ۱۳۰ تا ۷۰۰ نظامی را به بیروت اعزام کند.

 

در این راستا سفارت آمریکا در بیروت جمعه شب با صدور بیانیه‌ای به شهروندانش در لبنان هشدار داد که مراقب خود باشند.

 

در این بیانیه آمده است: با توجه به افزایش سطح تنش در عراق و خاورمیانه، لازم است که شهروندان آمریکایی در لبنان تازه‌ترین اخبار و تحولات این منطقه را دنبال کنند و در حالت آماده باش به سر ببرند.

 

سفارت آمریکا در ادامه بیانیه خود تأکید کرد: اتباع آمریکا در لبنان به مناطق حساس و پرخطر رفت و آمد نکنند و با سفارت در ارتباط باشند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار